Масовото отравяне на човечеството

 

Като човешки същества ние сме единствения вид, който е достатъчно глупав, за да се трови сам.

Като част от модерния живот ние създаваме голямо разнообразие от химически токсини, които отиват в нашата екосистема чрез реките и потоците, въздуха, почвата и т.н. И не е само това – ние напрактика синтезираме токсични химикали и след това ги инжектираме директно върху хранителните източници – знаейки много добре, че те са отровни и в голяма степен допринасят за епидемичните нива на хроническите болести които виждаме днес.

Кои са тези химикали за които говорим?

 

Вие ще получите една вихрена обиколка за запознаване с токсичните елементи на човечеството. И ако търсите за токсични елементи, може би е добре да започнете в сферата на стоматологията, защото няма друга професия (освен медицината), където ще намерите толкова много химикали, които умишлено са предписани на пациентите или инжектирани в техните тела.

 

Говорим разбира се за пломби от живак и флуорида поставян в питейната вода.

 

Д-р Отрова – Живак

 

 

Когато говорим за живачните пломби трябва да имате предвид, че живака е един от най-отровните токсични субстанции които можете да поставите в човешкото тяло като изключим радиоактивните.

 

В момента, стоматолози из цял САЩ, както и навсякъде по света, взимат този високо токсичен метал и буквално го поставят в зъбите на хората. С тези зъби после се дъвче храна и докато човека дъвче, ефективно се износва повърхността на тези живачни пломби. Тези пломби изпускат живачни газове изпарения и живачни частици които хората вдишват в дробовете си или смилат през стомасите си.


Сега аз мога да разбера че може би преди 50 години стоматологичната индустрия е била прекалено невежа за да разбере че е промотирала този токсичен метал да се слага в устите на хората. Индустриалната революция е пълна с примери за компании които са използвали доста токсични субстанции при терапии мислейки че те са добри за вас. Спомнете си рентгеновите лъчи и радиацията в първата половина на XX век – тогава хората са мислели че радиацията е прекрасно нещо. Производителите измервали радиацията като енергия и мислели че ако консумирате радиационни таблетки ще бъдете по-енергични. Такива действително са били продавани и спонсорирани от лекари и е имало главната поддръжка на медицинската индустрия по това време.

 

По-късно се появява проблема с оловото в индустриални компании като ДюПонт, която има интересна история при производството и разпространението на олово. Хората били убедени че оловото е идеално за всичко. Те го слагали в бензина и така се ражда оловния бензин. По-късно откриваме че оловото причинява вреди на нервната система и е много нездравословно да има оловни емисии във въздуха. Накрая оловото се забранява да се използва в боите както и при производство на храни и козметика.

 

Но по някаква причина днес стоматолозите все още мислят че живака е просто перфектен за вас. Все едно те живеят в тъмните векове. Интересно защо ли не ви карат и да гълтате по една радиационна таблетка всеки път, когато ви поставят живачна пломба в устата? По този начин ще бъдете и енергизирани едновременно с получаването на пломбата.

 

Едно от най-големите шарлатанства в света се разиграва в офисите на стоматолозите в момента. И те силно отричат проблемите свързани с токсичността на живака и живачните пломби. Разбира се нямам предвид всички стоматолози, някои от тях бавничко започват да виждат този проблем. Напрактика точно тези зъболекари са водещите елементи на промяната, точно както тези от света ма медицината, които се опитват да променят конвенционалната медицина.

 

Тези малко на брой зъболекари, които се опитват на направят промени и да забранят живачните пломби заслужават голямо уважение за изправянето и борбата срещу догмата на тяхната собствена индустрия в името да предпазят своите пациенти. Няма съмнение че до няколко години живачните пломби ще бъдат забранени и ще се присъединят към редовете на оловната боя, азбестовата изолация, оловния бензин и радиационните таблетки.

 

Те ще отидат в историческите анали на лошата медицина и някой ден бъдещите генерации ще мислят че сме били напълно луди да поставяме живак в устите на хората.

 

 

Още отрова от стоматолозите: Флуорид

 

 

Това не е краят на токсичността в света на стоматологията. Намират се също и зъболекари, които настояват питейната вода да се „обогатява” с високо-токсичен химичен отпадък... субстанция която се „изчегърква” от комините на индустриалните замърсители. Те искат всеки един човек в действителност да пие тази субстанция.

 

Този елемент е токсичен отпадък, който се регулира от EPA (Агенция за Защита на Околната Среда). Би било нелегално да се пусне в река или поток, но по някаква причина е напълно легално да се пусне в питейната вода и да се позволи на хората да я пият. Това е много странен цикъл на мислене който може да се нарече само по един начин – медицинска лудост. Те вече не считат тази токсична субстанция за токсична ако първо премине през телата на човешките същества.

 

За коя субстанция говоря ли? Флуросилициева кисилина (Fluorosilicic acid), или позната като флуорид.

В цял САЩ и по света стоматолозите настояват да слагаме флуорид в питейната вода. С каква цел? Да се предпазят зъбите? Ама това сериозно ли? Хората поглъщат тази течност. Те не я ползват за изплакване на устата и след това да я плюят – те я поглъщат. В резултат на това имаме флуороза и костни аномалии които са свързани с прекомерната употреба на флуорид.

 

По някаква причина зъболекарите решават че след като имат медицински дипломи, искат да „лекуват” цялото население с „лекарство”, биологично активно, без първо да са диагностицирали никой. Те искат да лекуват абсолютно всички с една и съща доза независимо от индивидуалните нужди на всеки и независимо от това колко флуорид поема всеки извън питейната вода.

 

Това е лудостта на модерното стоматологично общество. Помнете че това са същите хора, които искат да поставят живак във вашата уста, така има логика да искат да отровят също така и цялото тяло като поставят флуросилициева киселина в питейната вода.

 

Те разбира се не я наричат така, защото може да изплаши хората. Те я наричат флуорид – и даже се опитват да заблудят обществеността като го наричат „естествен флуорид”.

 

Няма нищо естествено относно флуросилициевата киселина.

 

Ако отидете на място където поставят във водата така наречения „флуорид” ще разберете откъде го получават напрактика – питайте ги.

 

Копаете ли този флуорид от земята с естествени флуоридни залежи?” – и те ще ви кажат: „Не, ние го купуваме от индустриалните компании които преработват отпадъци, защото е по-евтин от флуорида в земята”.

 

Задавал съм този въпрос на хора които се занимават с това и всеки път получавах един и същ отговор.

 

Вие самите можете да се осведомите като попитате вашето кметство точно как ви трови вас и вашето семейство с този крайно токсичен отпадъчен химикал.

 

 

Как да отровим цялото население

 

Отново – ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим. И го правим по много ефективни начини. Ако искате да отровите цялото население няма по-лесен начин от това да пуснете някаква субстанция в питейната вода.

 

И ако наистина искате да бъдете сигурни че всички ще бъдат отровени ще приемете закони, които задължават пускането на тази отрова във водните източници (като законите за флуоризация например). Това ще осигури че напълно цялото население ще получи „доза” независимо дали е бебе, пълнолетен или пенсионер. Това е което се случва с нарастваща скорост в цял САЩ и по света.

 

Няма никаква свястна наука, зад който и да е от флуоридните аргументи. Дори ако те използваха автентичния природен флуорид няма никакви изследвания които да показват че той понижава вероятността от дентални кариеси в модерното общество. Въпреки това този мит съществува в стоматологичното общество и Американската Зъболекарска Асоциация стои плътно зад тази кампания за масово отравяне. Те ще нарекат всеки, който не се съгласява с тях „смахнат” и ще кажат че всяко население трябва да бъде флуоризирано – за тяхно добро разбира се.

 

 

Поставете повече химикали в храната моля

 

 

Ако искате да отровите цялото население, но се притеснявате че не всеки пие от водата която сте им приготвили, има и друг начин: просто отровете храната. Това също се случва днес с практиките за производство на храна като в същото време FDA (агенцията за надзор на храните и лекарствата) си обръща главата на другата страна относно токсичните хранителните добавки.

 

Населението се трови с изкуствени химични подсладители. Нека ги разгледаме. Аспартама е подсладител който никога не е бил доказан като безвреден; дори първоначалната препоръка на FDA била, че аспартама трябва да бъде забранен, защото не е безопасна хранителна добавка. Не някой друг, а Доналд Ръмсфелд навремето помага да се наложи аспартама през FDA и да се легализира като хранителна добавка.

 

Днес виждаме голям брой оплаквания от странични ефекти, които са изпратени на FDA и причинени от аспартама. Аспартамът е екзитотоксин, което е невротоксичен химикал и се разпада в тялото ви във форма на мравчена киселина и формалдехид. Така... бихте ли искали да пийнете малко формалдехид? Може би бихте го направили ако бяхте биологическа единица подготвяна за дисекция, но ако сте нормален, здрав и психично здрав човек, никога не бихте пили формалдехид.

Формалдехидът (наричан също метанал) е химическо съединение, газ с остра миризма. Той е най-простият алдехид. Общата химическа формула е H2CO. За първи път е синтезиран от руския химик Александър Бутлеров през 1859 г., но е окончателно идентифициран от Аугуст Вилхелм фон Хофман през 1867 г.

Формалдехидът се получава направо от непълно горене на материали, съдържащи въглерод. Присъства в дима от горските пожари, в изгорелите газове на автомобилите и в тютюневия дим. В земната атмосфера формалдехидът се получава от въздействието на слънчевата светлина и кислорода върху атмосферния метан и други въглеводороди.

Формалдехидът е канцерогенен и токсичен, но има растения (като хлорофитумът), които го поглъщат.

Разбира се не бихте го пили освен ако не е поставен в изкуствен подсладител и прибавян към кутийките с безалкохолно – при това положение американците с радост си пийват формалдехид кутийка след кутийка, отравяйки своята нервна система, почти ослепявайки, придобивайки епилепсия и увеличавайки шанса да придобият нервно-дегенеративно разстройство като болестта на Алцхаймер.

 

Отново ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим сами с тези химикали. И въпреки това имаме цели групи, хранителни лобита и публични апологети които щъкат навсякъде казвайки че тези добавки са идеални за вас. Няма нищо лошо да си пийвате формалдехид и мравчена киселина.

 

Всичко ще е наред – Пийте още!

 

Ето ви и купон за 50% намаление, купете си още едно безалкохолно!

 

 

Искате ли малко хлор във вашата храна ?

 

 

Някои казват:

Добре, аспартама е отживелица – големия подсладител сега е „Sucralose или „Splenda”.

(на български е познат като Спленда). Това е изкуствен подсладител, за който се твърди че се прави от захар. Предполагам че може да се твърди че започва да се прави от захар, но при преработката му се премахват атоми от захарта и се заменят с атоми хлор, който разбира се е един от елементите използван при масовите убийства през Втората световна война чрез отровния газ и същия елемент, който се използва за дезинфекция на басейни и питейна вода.

 

Когато се постави по този начин хората започват да мислят:

Хмм, може би има нещо нередно в тази захар, може би не трябва да слагам хлорни атоми в тялото си?

Бихте ли пили хлор? Ако познавате някой който работи в басейн или има собствен бизнес по поддръжката на басейни, те ще ви кажат че хлорния газ ще ви убие. Фактически само за да го държат, те трябва да носят предпазни гумени ръкавици и защитни респираторни такъми защото ако се докосне до мокра хлорна пудра или се вдиша, доста ще се наранят.

 

Хлорният газ може да причини сериозни травми и дори смърт. Дори ако вземете домашни препарати като хлорна белина и я смесите с амоний, ще създадете високо-токсичен газ, който буквално ще ви убие и точно затова тези продукти съдържат предупреждение че не трябва да се смесват.

 

И въпреки това в нашите храни ние взимаме хлорни атоми, прибавяме ги към молекули които са били захарни и казваме на това – безопасен подсладител. И после ги слагаме във всякакъв вид храни, независимо дали са безалкохолни, кифлички, палачинки и всичко за което се сетите. Не съм сигурен дали хората осъзнават че напрактика поглъщат хлорни атоми. Може би са прекалено слисани от флуорида.

 

Така, дотук имаме зъболекари, които поставят живачни пломби в устата ви, които изпускат живачен газ и предизвикват невродегенеративни разстройства като болестта на Алцхаймер. Имаме същите ненормални стоматолози изискващи доказани замърсители на природата да се слагат в питейната вода, с което да си осигурят задължителното поглъщане на токсичен отпадъчен продукт от всеки американец, дори при положение, че ако такива химикали се пускат директно в реките това фактически ще бъде нарушаване на федералния закон.

 

Имаме и компании за храни и напитки които използват химически подсладители за да заменят захарта и твърдящи че техните продукти са по-здравословни от захарните. А тези изкуствени химически подсладители се разпадат на опасни съставки като формалдехид и мравчена киселина или пък се правят с хлорни атоми, които просто не принадлежат на човешкото тяло.

 

Такива химикали не се намират никъде в природата прикрепени към захарна молекула.

 

Дизайн :