Признаци на пробуждането

Знайте, че с ускоряването на нашия еволюционен процес, заедно с новите вибрационни енергии, ние изпитваме тези промени по свой собствен начин и в нашето собствено време, според това кои сме и според плана, определен преди раждането ни. Тези неща могат и ще се променят автоматично, след като изчистим и въплатим повече светлина в самите нас. За по-чувствителните и тези, силно отворени към по-висшите реалности, процесът на пробуждане може да бъде малко по-предизвикателен.

 

При мен, всички интересни и "странни" симптоми изчезнаха, след като  изцяло "пристигнах" в по-висшата реалност...и при вас те също ще изчезнат. Тези симптоми изглежда, че се появяват по време на нашия преход, или това, което аз наричам "тунел". Знайте, че той има край , и изключително красива, мирна и изпълнена с любов реалност ви очаква. Нека еволюционният ви процес бъде приятен, мирен, изпълнен със светлина и чудеса!

 

(Разбира се, не всички тези симптоми могат да се обвържат задължително с процеса на пробъждане. Следвайте вътрешния си глас и се консултирайте с лекар, ако пoчувствате това за необходимо).

 

*

 

Чувство, че се намирате в тенджера под налягане, чувство на стрес. Запомнете - настройвате се към по-високи честоти на вибрация и тази настройка ще се случи. Старите поведенчески модели и вярвания са избутани на повърхността. Много неща се случват вътре във вас!

 

* Чувство на дезориентация; незнание къде се намирате; загуба на чувство за място. Вече не сте в 3D, премествайки се в процеса на преминаване към по-висши реалности.

 

* Необичайни болки в различни части на тялото ви. Вие изчиствате и освобождавате блокирана енергия, вибрираща в 3D,докато вие вибрирате в по-висше измерение.

 

* Събуждане през нощта между 2 и 4 часа. С постигането на прогрес, събуждането става в 5 часа. Много се случва по време на съня ви. Не можете да бъдете там за дълги периоди от време и имате ужда от почивка. Това е също часът на "прочистване и освобождаване".

 

* Загуба на памет. Трудност при намирането на думи. Сериозна загуба на краткотрайна памет и само смътен спомен на миналото ви. Вие се намирате в повече от едно измерение по едно и също време и това е част от прехода ви. Вашето минало е част от старото, а старото си е отишло завинаги.

 

* "Виждане" и "чуване" на неща. Преживявате различни измерения по време на вашия преход, в зависимост от това колко чувствителни сте и как точно сте свързани.

 

* Загуба на идентичност. Опитвате се да достигнете вашата стара същност, но тя вече не е там. Може да не знаете кого гледате в огледалото! Изчистили сте голяма част от старите ви поведенчески модели и сега въплъщават емного повече светлина. Всичко е подредено както трябва...вие сте ОК.

 

* Чувство за състояние на излизане от тялото. Може да чувствате, че някой говори, но това не сте вие. Нашите тела наваксват най-бавно и не са на същото място, на което останалата част от нас. В допълнение, този феномен може да се прояви и като естествен защитен механизъм, когато се намираме в състояние на силен стрес, чувстваме се силно травматизирани или извън контрол. Тялото ви преживява много и вие може да не искате да бъдете в него.

 

* Периоди на дълбок сън. Почивате си от аклиматизирането, като същевременно се подготвяте за следващата фаза.

 

* Повишена чувствителност към заобикалящата ви среда. Тълпи. шум, храни, ТВ, човешки глас, и различни други стимулатори, които се оказват трудно поносими. Също така лесно се насърчавате и обезсърчавате. Вие се настройвате! Знайте, че всичко това ще премине.

 

* Световъртеж, загуба на баланс, болки във врата и гърба, звън в ушите, замъглено зрение

 

(много често срещано), инсомния, сърцебиене и затруднено дишане (също много често срещано).

 

Главоболия.

 

* Плач за всичко, без значение радостно или тъжно.

 

* Не си спомняте значението на нищо. Когато бях в най-интензивния период от моя преход, спомням си, че гледах към кофата за боклук и не знаех за какво е. Трябваше да достигам до моята памет за "старото". В по-висшите реалности енергията е просто енергия, без име или значение. Всичко е ново.

 

* Трудност да си спомните какво сте направили или с кого сте говорили през деня, понякога дори час по-рано. В по-висшите реалности, реалността е много повече в момента. Ако не държим нещо в съзнанието си, то просто спира да съществува. Ние създаваме собствения си свят около нас чрез вярванията и мислите си и това, което не е част от тях, не съществува.

Всичко е съвсем ново и започваме от самото начало. Можем да се възползваме от каквато възможност решим във всеки един момент и да създадем съответното преживяване. Това състояние идва и си отива, но е тренировка за живота в по-висшите реалности. Може да бъде малко плашещо, когато се случи.

 

 

 

* Не ви се прави нищо. В период на "рестартиране" сте. Вашето тяло знае от какво има нужда. В допълнение, когато започнете да достигате по-висши реалности, "правене" и "правене нещата да се случат" става нещо остаряло, като имаме предвид, че новите енергии предоставят възможността да се наслаждавате на получаването, създаването, самообгрижването и самоизхранването. Поискайте от Вселената да ви "донесе" каквото искате, докато се наслаждавате на вашата собствена реалност и се забавлявате.

 

* Нетолерантност към нещата, свързани с по-ниските вибрации (От 3D), изразени в разговорите, нагласите, социалните структури, лечебни модалности и т.н. Те буквално ви карат да ви се гади. Вибрирате на по-висока честота и вапите енергии вече не са в синхрон. Вие сте "избутан" да минете напред...да "бъдете" и да създадете новото. В допълнение може да си стоите вкъщи или просто да бъдете сам,защото всичко "там навън" вече не съответства на вашите по-високи вибрации.

 

* Загуба на апетит. Тялото ви се настройва към ново, по-висше състояние на съществуване. Част от вас вече не иска да бъде тук, в старото.

 

* Внезапно изчезване на приятели, дейности, навици, работа, местожителство. Еволюирате отвъд това, което сте били, и тези хора и обкръжение вече не съответстват на вибрацията ви. Новото скоро ще пристигне и ще се почувствате далеч по-добре!

 

* Повече не можете да правите определени неща. Когато опитвате да правите рутининте за вас дейности, чувството е ужасно. Същото като горното.

 

* Дни на екстремно изтощение. Вашето тяло губи плътност и преминава през интензивно реструктуриране.

 

* Нужда да се храните повече, заедно с това, което усещате като ниска кръвна захар. Качване на тегло (Особено в абдоминалната зона). Жажда за протеини. Тялото ви изисква огромни количества гориво в процеса на пътешествието ви. Качването на тегло и абсолютната невъзможност за свалянето му е един от най-типичните симптоми. Имайте доверие на тялото си и приемете, че то знае какво прави.

 

(Тялото изглежда се нуждае от допълнително тегло за задържането на тези нови вибрации. В допълнение, черният дроб също се товари, тъй като рязко се променя и детоксикира. Това може да доведе до натрупване на абдоминално тегло и често събуждане около 3 часа през нощта (Часът на черния дроб, в Източната медицина). В негова помощ могат да бъдат магарешкото мляко, разходките, дишането и вярата в бъдещето.)

 

* Изпитване на емоционални изригвания и сривове; плач от радост и от тъга. Нашите емоции са нашият отдушник за освобождаваме, ние освобождаваме много в този период.

 

* Желание да си идем вкъщи, придружено от чувството, че всичко е свършено и вече не сме за тук. Завръщаме се към източника. Всичко е приключило (Но много от нас остават, за да преживеят и съсдадат новия свят).

 

* Чувство, че полудявате или развивате някакво ментално разстройство. Вие преживявате едновременно няколко измерения и сте силно отворени. Много е налично за вас сега. Вашето съзнание е било издигнато и бариерите ви са паднали. Това ще премине и ще се почувствате у дома си, както никога друг път не сте се чувствали, тъй като домът ви сега е тук.

 

* Тревога и паника, чувства на истерия. Егото ви губи голяма част от себе си и се страхува. Чувството може да бъде сякаш всичко свършва (До голяма степен е така!). Вашата система е претоварена. Случват ви се неща, които може да не разбирате. Губите ваши поведенчески модели с по-ниска вибрация, които сте създали в 3D с цел оцеляване. Това може да ви накара да се чувствате уязвими и безсилни. Поведенческите модели, които губите, не са необходими в по-висшите реалности. Това ще премине, и вие ще почувствате изобилие от любов, сигурност и единство. Просто почакайте!

 

* Депресия. Външният свят може да не е в синхрон с вашето ново "аз", вибриращо на по-висока честота. Не се чувствате добре там навън. Също така вие се освобождавате от по-нисшите, тъмни енергии, и "виждате" през тях. Дръжте се!

 

* Ясни, диви и понякога жестоки сънища. Освобождавате много от енергията, вибрираща на ниски честоти. Сънищата ви постепенно ще се подобрят и ще започнете да им се наслаждавате отново. Някои преживяват това освобождаване докато са будни.

 

* Нощно изпотяване и топли вълни. Тялото ви се затопля, изгаряйки вече непотребното.

 

* Плановете ви внезапно се променят по средата и поемат съвсем различна посока. Вашата душа балансира енергията ви. Обикновено чувството е страхотно в тази нова посока, тъй като душата ви знае повече от вас. Тя разбива вашите "рутинни" избори и вибрации.

 

* Създавате ситуации, които изглеждат като най-лошия ви кошмар, с много "най-лоши кошмарни" аспекти в себе си. Вашата душа ви направлява към аспекти от вас, които са ваша слаба страна. Вашата енергия се самобалансира. Намирането на пътя към душевен мир в рамките на тези ситуации е тест, който сте приготвили за себе си. Това е вашето пътешествие, и вашата душа не би го подготвила, ако не сте готови. Поглеждайки назад, ще бъдете благодарни за опита, който сте получили, и ще бъдете различен човек.

 

Автор: Керън Бишоп

 

Дискусии по темата във форума

 

Дизайн :