Престън Б. Никълс и Питър Муун - Проектът Монтоук - Експерименти във Времето

Ето нещо и за самата ни първа книга.

В познатата ни и непозната история, съществуват много събития от фундаментално значение, които са променяли коренно хода на случването в тази реалност. Може би един от най-многозначителните епизоди в съвремието (а в много отношение и въобще) е провеждането на експериментите „Филаделфия“ и Монтоук.

За по-голямата част от българския читател, интересуващ се от подобен род информация, случилото се по време на двата гореспоменати проекта, е бегло познато от частично излизалата у нас информация с конспиративна насоченост, като може би най-познатото произведение базиращо се на събитията случили се в Монтоук, е поредицата „Троянски Кон“ на Х. Х. Бенитес и сборника със статии „Тайни Проекти”. За пръв път с настоящото издание обаче, нещата които са се случили тогава, биват представени в официален и хронологичен вид, както са били преживени от един истински участник в проекта Монтоук.

Възниква въпросът защо разкритията в тази книга я правят толкова важна, за да стартираме издателската си дейност именно с нея. Материалът е фундаментален по няколко причини.

Може би на първо място, това е документално доказателство за невероятните измерения на манипулацията извършвана над човешките същества с десетилетия и чудовищните тайни за естеството на нашата реалност, които биват крити от нас. Макар да съществуват стотици книги с подобна насоченост, „Проектът Монтоук“ е първа по рода си със своята многопластовост и мащаб, които шокират дори конспираторите и уфолозите до ден днешен. Не случайно вече 17-та година откакто оригиналът излиза за първи път от печат в САЩ, книгата търпи постоянно преиздаване и все нови и нови тиражи, което я прави истински бестселър сред американската публика интересуваща се от тази тематика.

Друга причина случилото се в подземията на Монтоук да е толкова важно, е че то дава начало на нова ера по отношение на контрола над съзнанието на човека. На практика всеки един метод за манипулация и контрол, ползван днес от медиите, политиците, корпорациите и военните, води началото си от проекта Монтоук. Всяка една „нова“ модерна технология в основите си крие принципи открити по време на провеждането на експеримента и всяка една бъдеща такава неминуемо ще дължи появата си на революционните изобретения създадени в Монтоук, не без извънземна помощ. В този ред на мисли, не би било смело и пресилено едно твърдение, че за да имаме някакво адекватно разбиране за събитията днес, трябва да познаваме събитията случили се някога в Монтоук.

Държим да отбележим, че разказът на Престън Никълс за неговите преживявания е сам по себе си уникален, именно защото това е описание на нещо преживяно. Това не е просто история разказана му от някой трети човек. Описаното тук е плод на години собствено депрограмиране и разследвания в посока възстановяване на истинските ключови събития, случили се през 80-те години на миналия век. Всичко това включва въпроси като контрол над съзнанието и климата, окултните измерения на квантовата физика, манипулиране на времето и пространството, пътуване във времето и пространството, паралелни реалности, междузвездни пътувания, работа с извънземни и много други. Именно в това се крие магнетизма на тази книга – в нейната многопластовост и обвързаност с други, наглед с нищо несвързани събития.

Тези и много други фактори, които ще оставим читателят да изведе и открие сам при самия прочит на книгата, правят този материал уникален по рода си и основен за всеки с отношение по дадените теми.

Наскоро имахме възможността да се запознаем лично със съавтора на „Проектът Монтоук“ – Питър Муун, което още повече ни ентусиазира да представим историята на Престън Никълс в нейната цялост. Научихме нови интересни подробности и придобихме още по-голяма увереност, че събитията описани в книгата наистина са се случили и това заслужава да бъде представено на българската публика.

С „Проектът Монтоук“ започва цялостното представяне на поредицата от книги за тайните опити извършвани в подземията на Монтоук, свързаните с тях събития, лица и последици. Надяваме се книгите на Престън Никълс и Питър Муун да се радват на широк

прием у нас.

Пожелаваме ви приятно четене!

 

 

Издателство „Паралелна Реалност

 

Издателство „Паралелна Реалност“ - Кои сме Ние? - http://www.xnetbg.net/new/content/view/601/1/

 

Тема във форума за книгата: http://www.xnetbg.net/new/forum/index.php?topic=10567.0

 

Места, откъдето можете да си закупите нашите книги: http://www.xnetbg.net/new/forum/index.php?topic=10570.0

 

 

 

Дизайн :