Михаил Столбов-"Как си отгледах нови зъби"

ПРЕДИСЛОВИЕ∗


Уви, тази книга не започва така, както трябва. По-лошо, тя така и не е довършена.
Казвам се Виталий Медвед и съм създател на езотеричната, виртуална библиотека „Пъзел” (http://www.e-puzzle.ru). Преди две години ми писа човек на име Михаил Столбов и ми предложи да публикувам няколко глави от неговата бъдеща книга. Книгата беше за това как можем да си отгледаме нови зъби. По принцип се старая да не се занимавам с „половинчати” текстове, но всяка глава на тази книга можеше да бъде полезна и аз се съгласих. Договорката беше, че когато книгата бъде готова, аз ще я имам пръв. „Отплатата” за това ще бъде, да помогна на Михаил да създаде простичък сайт (http://mikhail-stolbov.ru), където да се поставят готовите глави. В продължение на две години писах писма на Михаил интересувайки се докъде е стигнал с книгата. Миша през цялото време се намираше все на някакви дълги командировки и ми казваше да изчакам, защото имал цяла концепция „в главата”.
Преди една седмица ми съобщиха, че Михаил е загинал. От няколко години работеше на сондажна платформа някъде в Мексико. През октомври станал инцидент и няколко десетки души загинали, включително и Михаил. За случая ми писа един иркутски приятел на Михаил (Антон), който също така ми обясни, че Миша е имал само някакви далечни белоруски роднини.
Искам да се обърна с молба към всички иркути и белоруси: ако имате някакво отношение към Михаил Столбов, моля да ми пишете на (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.).
За лоша участ, всички записки са останали на сондажната платформа. По молба на Антон, написах писмо до сайта (www.yandex.ru), където беше електронната поща на Михаил, с молба ако може да се възстановят писмата в секция „изпратени”. Възможно е да имам някакви чернови там. Ако се намери нещо, обезателно ще го споделя с вас. А сега ще изложа това, което имам за момента...
Виталий Медвед

Как си отгледах нови зъби

Дизайн :