Галактическата Федерация

             ЧЛЕНОВЕТЕ НА ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ

 

 

Галактическата федарция на Светлината  е създадена преди повече от  4.5 милиона години за да предотврати доминацията и експлоатацията на  многоизмерните тъмни сили над тази галактика. Понастоящем има над 200 000 членове- звездни нации, конфедерации и съюзи.  Приблизително 40 % са хуманоиди, а останалите са различни разумни форми на живот. Повечето членове на Галактическата федерация са напълно съзнателни същества. 

 

Andromedians-Андромедианци

 

 

Име на членовете: Андромедиански  звездни нации

 

Приети в  Галактическата федерация: Преди  около 3.5 милиона години

 

Местоположение: Съзвездието Андромеда

 

Разстояние от Земята: Около 150 до над 4, 000 светлинни години.

 

Вид форма на живот: Хуманоиди

 

Външен вид: Хуманоиди подобни на вид на Земните хора. Те обикновенно носят традиционните многоцветни” jump suits  на Галактическата федерация. Андромедианците се състоят от 2 основни Земни типа хора:

 

 1.Това е тип Caucasian обхваща от така наречения “Скандинавски” тип (руса коса, сини очи, бледа кожа) до “Средиземноморския” тип(светла до тъмно кафява коса, сиви до кафеви очи, по-тъмна кожа).

 

2.Типично “Ориенталски” тип със тъмна коса, тъмни Азиатски очи и кожа, коята варира от много бледо кафява до много тъмно кафява.

 

Очите на Андромедианците са малко по-големи от тези на Земните хора. Устните са тънки и със почти светло розов цвят , докато ушите са малко по-надолу от обикновенното и са по-малки на размер. Ръцете и краката са деликатни на вид с дълги пръсти.

 

Височината на мъжете варира от 5 фута, 7 инча  до почти 7 фута( 1.7 до 2.12 метра). Височината на жените започва от 5 фута, 4 инча до почти 6 фута, 4 инча (1,63 до 1,93 метра). Жените от Адромеда са известни с пленителната си енергия и с приятно закръгленичките си фигури.

 

Характерни способности: Андромедианците са известни в Галактическата федерация с овладяването на всички форми на научен стремеж.

 

Средно количество от сън, което им е  нужно: около 2 часа на ден.

 

Език: Андромедианците говорят език чиито диалекти варират от Испано или Италиано подобни звуци, до един който е по-тонален и плавен в интонацията си. 

 

Кораб-майка и други кораби: Андромедианските кораби имат разновидности-от техните традиционни приличащи на “сомбреро” разузнавателни кораби, които са големи 50 до 65 фута( 15-20 метра) напречно, до малки атмосферни командни  кораби във формата на леща(очна), които са дълги половин миля(805 метра).

 

 

 

 

Arcturians- Aрктурианци

 

 

Име на членовете: Арктурианската конфедерация

 

Приети в Галактическата федерация: Преди около 3.75 милиона години

 

Местоположение: Звездата Arcturus в съзвездието Bootes.

 

Разстояние от Земята: Около 36 светлинни години

 

Вид форма на живот: Подобна на кон разумна форма на живот.

 

Външен вид: Арктурианците са високо разумни млекопитаещи същества, които приличат много на кон. Тялото е високо и стройно с подобна на конска глава. Кожата има от ванилови нюанси до много тъмно кафеви. Арктурианците притежват буйна коса(грива) на врата и главата и страшно тънка опашка, която  само леко напомня на конската.

 

Ръцете завършват с 4 пръста които са много дълги, гъвкави и страшно тънки. Ръцете, краката и тялото са необикновенно мускулести. Очите на Арктурианците са много по-големи от колкото на Земляните и са или светло сини или тъмно кафяви на цвят. Ушите до известна степен приличат на конски, но те са по-малки и по-закръглени от тези на земните си копия.

 

На ръст мъжките Арктурианци варират от 7 фута до почти 8 фута, 6 инча( 2.31 до 2.64 метра). Женските варират от  7 фута  до 8 фута и 2 инча( 2.11 до 2.49 метра).

 

Характерни способности: В Галактическата федарция, Арктурианците са известни с овладяването на времето(галактически календари и прочие) и техните изключителни способности в науката и философията.

 

Средно количество сън, което им е нужно: от 1 до 3 часа на ден.

 

Език: Арктурианците говорят тонален език, който звучи като Китайски или Виетнамски.

 

Кораб-майка и други кораби: Арктурианските кораби имат разновидности от разузнавателни кораби с формата на “конус “, които варират от около 40 до 75 фута (12.2 до 22.9 метра) в диаметър, до планетарни командни кораби-майки във формата на леща, които са над 14 мили (22.5 км.)дължина. 

 

 

 

Bellatricians-Белатрицианци

 

 

 Име на членовете: Звездна нация на Белатрикс. Бивш член на Лигата на Орион и Главно управление на този сектор от бившия съюз.

 

Приети във Галактическата федерация: преди 3 години.

 

Местоположение: Една от най-ярките звезди в съзвездието Орион-това е ярка звезда, която се намира  в дясно и горе над Пояса на Орион.

 

Разстояние от Земята: около 112.5 светлинни години.

 

Вид форма на живот: главните същества са Диноид-Рептоид хибриди. Мигрирали от съзвездието Стрелец преди около 25 милиона години

 

Външен вид: Много тежки и кокалести. Горната  част на главата е заобиколена с кокалест гребен. Големи червени или матово жълти очи (те са подобни на тези на Земните рептили) са разположени издадено, над и от двете страни на много малък нос. Устата има тънки устни, които започват от едната и свършват от другата страна на главата. Уши не присъстват, има само знак от тях във формата на супер гладък 3 инчов(7.62 см) кръг на всяка страна на главата точно зад очите. Кожата е люспеста като на крокодил, зелена, кафява или червена на цвят. Малък  кокалест гребен минава  в средата на гърба и е свързан с по-големия гребен на върха на главата.

 


 Съществата са двукраки. Тънки ръце с 6 дълги пръста и с нокти. Краката имат 5 пръста завършващи с малки много остри нокти. Много малка  твърда опашка като на крокодил, която е дълга колкото краката. Мъжките са по-ниски от женските. Мъжките варират на ръст от 8 до 10 фута (2.44 до 3 метра), женските са 8.5 до 10.25 фута(2.6 до 3.12 метра) високи. 

 

Характерни способности: Известни с чудесните си дипломатически и ръководни качества. Начело са през последните 6 милиона години на всичките бивши сили на Съюза за този сектор на Млечния път.

 

Средно количество сън, което им е нужно: 5 до 8 часа.

 

Език: Много груб и гърлен, пълен с дълбоко ръмжащи и свистящи звуци.

 

Кораби-майки и други кораби: Разузнавателните кораби приличат на капки роса и бръмбари, те варират от 100 до 400 фута (30.5 до 122 метра) дължина. Корабите-майки варират от 1 до 400 мили(1.6 до 640 километра) дължина и приличат на големи попови лъжички.

 

 

 

Centaurians- Кентаврийци

 

 

Име на членовете: Великия звезден съюз на Кентавър.

 

Приети в Галактическата федерация:  преди 1.1 милиона години

 

Местоположение: Съзвездието Кентавър се намира между съзвездията на Лупус и Вела. Добре е познато с най-ярката си звезда, тройната система на Алфа Кентавър (също познат като Rigel Kentaurus). Една от нейните тройни звезди е Proximi Centauri, която е на 4.3 светлинни години и е най-добре познатата звезда на Земята.

 

Разстояние от Земята: 4.3 до над 1000 светлинни години.

 

Вид форма на живот: хуманоидни и рептоидни същества.

 

Външен вид: Хуманоида Кентавриец най-близко се приближава до хората, които са сега на Земята. Мъжът е много мускулест с добри пропорции, с руса, кафява, черна или червена коса. Очите са или леко “Азиатски” или закръглени и са кафеви, черни, сини, зелени или светлокафяви на цвят. На височина мъжките варират от почти 6 до 8 фута(1.8 до 2.4 метра). Цветът на кожата е или много тъмно кафяв или с бял цвят с лек тен. Женските са също с добри пропорции, но по-малко мускулести и варират от 5 фута 5 инча до 7 фута(1.65 до 2.1 метра) на височина.

 

Рептоида Кентавриец има много люспесто приличащо на гущер тяло. Цветът на кожата е на отделни учатъци от зелено и синьо или червено или зелено. Ръцете са по-тесни от човешките и имат 6 пръста, които завършват с остри като бръснач криви нокти. Очите са кръгли и изпъкнали с подобни на рептоидните цепки  и са или светло червени или със златен цвят. Няма опашка, но краката са с 5 дълги пръста завършващи със същите криви нокти. Женските са под 8 фута( 2.4 метра) и малко по-високи.

 

Характерни способности: Кентаврийците са познати с техните способности на страхотни стратези,свръзка и съветници на Федерацията. Те блестят със способноста си да събират групи от различни разумни същества заедно и да постигнат целите им по най-мирния и хармоничен начин.

 

Средно количество сън, което им е нужно: 2 до 4 часа

 

Език: Хуманоидния език е доста гърлен като Немския но звучащ тонално като Китайския. Рептоидния език е страшно гърлен и пълен със звукове, които са трудни за повечето хора да произнесат.

 

Кораби-майки и други кораби: Кентаврийците имат 2 типа кораби видими в небето на Земята. Първия тип е разузнавателен кораб за всякакви цели. Има форма на конус с големи лещоподобни кръгли крила, които са прикрепени отдолу. Около 45 фута(14 метра) е в диаметър и около 30 фута (9.1 метра) висок. Втория тип е команден кораб с формата на цигара с малка изпъкналост по средата и е около 200 фута (над 60 метра)  дълъг.

 

Дизайн :