Ануннаки и Съюза Anchara

Кратък преглед  на Съюза Anchara и Ануннаки

Забележка: Съюзът Anchara , който в миналото е бил враг на Галактическата Федерация е сега негов член и част от мисията „Първи Контакт”

 

До скоро Галактическата Федерация е имала един доста злобен и могъщ колкото нея тъмен противник „Съюзът Anchara”. Ануннаките са ренегати Рептили в този съюз, който е контролирал тази планета около 13 000 години чрез своите доверени лица – тъмнитe човешки конспиратори, които се съревновават за контрол над САЩ и останалия свят. ( Основно борбата е между тези от САЩ представлявани от Буш срещу тези от Европа.

 

Ануннаките сменили своята ориентация и се присъединили към Галактическата федерация през 1994г. След като тъмния Съюз Anchara решил така. Това спряло кранчето на подкрепа  за земните конспиратори (политическите интриганти) за техен шок и ужас.

Галактическата федерация на Светлината е съставена от широко галактическо членство от тези галактически звездни системи , които следват „Пътя на Светлината”. Тази Федерация доскоро е била в жесток конфликт с мощния Съюз Anchara. Като резултат от това са налице голям брой опустошителни галактически войни през последните 200 милиона години. Сега обаче заради огромните и значителни промени свързани с края на настоящия 206 милионен Галактически Цикъл, много от „тъмните сили” избират да преминат на другата страна. Те сега се присъединяват към „Силите на Светлината”  в големи размери. Членовете на Галактическата Федерация на Светлината наскоро нарастнаха от 100 000 до над 200 000 Звездни системи. Съюзът Anchara е бил главно съставен от Рептилски раси (двуноги същества рептили). Те първоначално идват от предишната Вселена, когато тя е била слята с нашата собствена. Те били с по-агресивна натура и с фундаментална липса на възможност да изпитват чувства. Те дошли с дълбокото вярване  че им е даден мандат от Създателя да наследят контрола над  цялата Галактика Млечен път.

Един от аспектите на  божествената програма силно афектирал тази галактика. Той засяга пророчеството на тъмния творец Anchara. В началото на нашата история Anchara изпраща огромен брой военни части да вилнеят из галактиката. Въпреки това дори в тази тъмнина е съществувал лъч светлина  - потенциал за галактическа хармония.

През ранната 1994г.  Най - големите пророци и жреци на Anchara поднасят прокламация за трансформация на тъмните сили. Те посочили недвусмислено следната велика истина: Най-накрая е дошло божествено  време за галактическо примирие. Anchara  отправила молба към Галактическата Федерация да обмисли постоянно мирно споразумение. Като условие за този постоянен мир тъмните сили от съюза Anchara се съгласили най-накрая да се откажат от претенциите си към Земята.

Тези  невероятни изявления от оракулските планети  на Anchara отекнали през целия Съюз като гигантско земетресение. Те оставили много малко място за размисъл на многото тъмни територии. Огромен гняв останал в тях, както  и  желание за съпротива срещу решението да се изостави всичко за което са се били. Много жестоки битки били водени между обърканите бунтовни флоти от тъмния Съюз.

През късната 1994г. спечелилите фракции от бившия тъмен Съюз поискали разрешение  да преговарят за постоянен мир, който да им позволи да  да се присъединят към Галактическата Федерация на Светлината като специални членове. В новите договори било включено обещанието  бившите звездни нации от Съюза да интегрират своите огромни флоти  към тези на Галактическата Федерация. Предишните тъмни сили сега се съгласили да се придържат към законите на древната харта на Галактичекста Федерация на Светлината.

Единствения деликатен момент  бил как те ще сдадат техните древни претенции за планетата Земя. Не искайки да загубят техния достъп до този най-свещен воден свят бившите членове на Anchara изискали редица специални посланици да бъдат  постоянно настанени на Земята. Тези специални посланици е трябвало да престигнат едва след като жителите на Земята се завърнат към пълно съзнание. По това време земното  трансформирано общество е трябвало да бъде напълно функциониращ член на Галактичекста федерация на Светлината.

В друга част на този договор  бившите тъмни членове обещали да анулират  няколко тайни договора с главните правителства на повърхността на вашия свят. За да демонстрират своята искреност бившите членове на Anchara бързо оттеглили много свои посланници, техници и учени от Земята. През следващите 2 години повечето от тези извънземни учени  и техници напуснали Земята. Ефектите от многото тайни споразумения  в контекста на вашата свобода  били огромни.  Тяхното неочаквано заминаване  била една  пролука в  злото, което заобикаля вашия свят.

Скоро пролуката станала огромна  дупка, когато бившите господари на вашия таен световен конспираторски  елит – Ануннаките -  направили един изненадващ и много непредвиден ход. Извънземните ментори на елита неочаквано сменили своята ориентация и се присъединили към Галактическата Федерация на Светлината. Сега познати като Аннануки -Annanuki (спелинга е променен за да отбележи тяхната нова насока) те дълго били умовете зад вашите глобални конспираторски действия на елита и техните избрани управници – диктатори. Като Аннануки в момента те служат на Светлината. Техните познания за зловещите действия на Елита се превръщат в Дамоклиев меч който тегне над главите на вашите зли  потисници.

Програмата на Аннануките е  да използват бившото си влияние за да вкарат много от световните коспиратори в  друг път. До днес има известен прогрес. Въпреки това докато бавно се променят, много световни конспиратори запазват дълбокото си желание да управляват свикнали да тиранстват. Тази мания за контрол  ги кара да се стремят да не отговарят на дръзките призиви на Аннануките. Тази мания също генерира и известен брой странни петиции от тайните управници на вашата планета към техните бивши господари.

Внезапни серии от промени разклатиха устоите на много от вашите тайни управници. Използвайки  проста аналогия можем да кажем че тези тайни конспиратори са били принудени да се подложат на значителна мозъчна операция! Най-високите нива на тяхната стабилна командна структура са в различни състояния на хаос. Известен брой части от тяхната глобална структура са въвлечени в повсеместна кланова война едни срещу други. Това ужасно разтърсване продължило  в различни форми до първата половина на вашата 2000г.

Докато многото невероятни и трансформиращи събития  помагат да отвлекат вниманието на земнита конспираторска клика , вашата местна Духовна Йерархия ви подготвя да станете напълно съзнателни Същества.

Този откъс е част от глава 2 (Трансформацията на Небето и Земята) от книгата Твоят Първи Контакт от Sheldan Nidle

Превод: Alien

 

 

Дизайн :