За Близкия Изток, Сивите, компютрите и още нещо

 

  snimka

 

Предлагаме на вашето внимание интересен откъс от книгата на Емилия Манолова "Плеядианците: Ние сме тук", който обяснява защо беше започната войната в Ирак, защо се създават ситуации на страх и куп други любопитни неща

(...)


ВЪПРОС: Тогава това, което става в Близкия Изток би било отличен начин да се получи значително количество храна.

Да, Много добре. Освен това, що се отнася до Средния Изток, нека ви подсетим нещичко за Близия Изток. Както казахме, областта, която се нарича Месопотамия, е мястото, на което започва всичко. Мястото, на което тези богове-създатели установили своя дом прези 300,000 години. Осъзнайте това, че съществуват портали, или това, което бихте нарекли енергийни “улеи”, през които човек трябва да навлезе в планетарните съществувания.
В Близкия Изток има огромен портал – коридор за достъп до вашата планета, който преди 300,000 години определени богове-създатели притежавали и заемали. Имало е нашествия, битки, всякакви неща - заради този портал. През него честотата на човечеството може да бъде контролирана – това не е единствения портал – съществуват и много други портали макар, че това е главния портал, заради който са се водили всички битки във времето. Богжовете-създатели, които били тук преди 300,000 години, се завръщат. Те все още съществуват. Те живеят, работят и съществуват подвластни на закони различни от вашите. С други думи, 300,000 години не е твърде дълъг период за тях – разбирате ли това? Това е вашия времеви сектор, не техния. Те пътуват през това, което наричате пространство. Те са интересни същества. Те са спомогнали да се развие вашата цивилизация. Те са спомогнали да се разруши вашата цивилизация. Дори помежду си те спорят и се бият. Вярвате или не, боговете-създатели правят това. Да се върнем на въпроса. Те губят контрол над планетата, затова се връщат към своя първоначален портал и създават страх и хаос в областта на своя портал, защото именно това е тяхното гнездо. То не се намира над земята, то е под земята.

ВЪПРОС: Значи, това ги свързва с извънземните сиви и драконите, така ли?

Всичко е част от нещо, което бихте нарекли йерархия. Много от тези в йерархията не разбират как работят нещата на отделните нива, точно както онези военни в САЩ не винаги разбират военната йерархия. Всичко е в голяма степен разделено на части. Това е начина да се поддържа контрол, да се раздели силата на части.

ВЪПРОС: Кои точно са съществата, които смятат, че именно те са собствениците?

Те са космически същества. Те имат това, което бихте нарекли свой дом в космоса. Те се развиват. Те са богове създатели. Те могат да създават живота макар, че от известна гледна точка съществуват тези, които биха ги изритали от клуба на боговете-създатели, защото чувстват, че те не почитат живота, който създават. Но във вселената на Първосъздателя тук, всички неща са любов. Понеже всички неща са любов, тук се научават много, много уроци. И така, тези същества са космически същества, които идват тук – чиито истории срещате в древните ръкописи – те спечелиха битката. Те дойдоха тук, защото искаха това място по свои собствени съображения – по много причини.
Те са “миньори”. От една страна, те искаха да проучат вътрешността на Земята и да видят какво има вътре. Едно от нещата, които са много интересни за вашето образование на планетата е, че целия напредък и разбиране на това, което става във вашата Земя, не се оповестява публично от университетските системи. Това е пазена в строга тайна наука – науката във вътрешната Земя – тя е доста шокираща. Тези същества притежават много машини и са построили, или добавили тунели към, съществуващите системи от тунели. Те са построили много, много системи под повърхността на вашата Земя. Тези същества обичат да работят зад кулисите. Изразено с ваши понятия, те не са хуманоидни. Те са проектирани като различен сбор от молекули. Някои от тях могат да бъдат определени като влечугоподобни по природа – ето защо им слагат прякора “гушерчетата”. Ние вярваме, че ако се вгледате в своето общество понастоящем, ще разпознаете – в някои от вашите телевизионни шоу програми, от играчките, с които си играят децата ви – тяхното завръщане – тяхната повторна поява във вашето общество. В ход е доста хитро измислена програма, за да бъдат въведени вашите влечугоподобни предци.
И така, те дошли на тази планета по ред причини. Те искали да контролират честотите, за да имат източник на храна, да копаят вътрешността, да установят честотен контрол във вътрешността, а след това създали други същества, за да си играят със Земята – да създават мисловни шаблони – като внасяли холограми на вашата планета, за да повлияят върху цялото поколение и да го накарат да промени курса на своите вярвания чрез събитията. Те стояли зад повечето религии, или зад изкривяванията на главните религии. Те са много интересни персонажи.

ВЪПРОС: Те знаят ли, че и ние сме тук и че вече печелим войната на друго ниво?

Да, знаят, но ви подценяват, при цялото си великолепие. Въпреки целия си блясък, и те имат области, които могат да бъдат наречени бели петна. Разбирате ли? Те са толкова очаровани от силата, че се бият и помежду си.

ВЪПРОС: Но след като знаят, че сме тук, няма ли да се опитат да ни отнемат нашата сила? Или се страхуват от нас? Или искат да водят битка с нас?

Вгледайте се в своето общество, какво прави то? Да ви даде сила ли се стреми, или да ви я отнеме?

ПИТАЩИЯ: Да ни я отнеме.

Значи, какъв би бил отговора на вашия въпрос? Знаейки, същевременно, че тези същности са проникнали в правителствени, религиозни институции и в образователните системи? САЩ участват в едно огромно пътешествие, като с влакче в пратер. Вие притежавате потенциала да суспендирате своята конституция, да изгубите много от своите права. Защо? Защото хората като цяло са твърде добросърдечни. Не Семейството на Светлината са добросърдечни. Вие сте разбивачи на системи. Останалата част от населението е твърде добросърдечна. Те искат да си седят облегнати назад. Те са лишени от сила с помощта на честотния контрол - посредством телевизията и радиото. Посредством вички неща, които са проектирани да създават статично електричество около наличното ДНК.

ВЪПРОС: Да, но аз говорех за нас, Съществата на Светлината.

Нека ви кажем нещо. Вие сами създавате своята реалност. Не влечугоподобните. Разбирате ли?

ВЪПРОС: Споменавали сте, че човек трябва да посети светите места, като египетските пирамиди и Перу. Необходимо ли е, когато работиш над себе си, да посетиш лично тези места? Или това е нещо, което може да се разгърне вътре в самия теб, вместо да бъде задействано отвън?

Не е непременно необходимо да ходите там. С други думи, ако никога не отидете на свещено място, а винаги си стоите в задния двор, няма непременно да изпуснете нещо. Намерението е важно - способността да очертаете ясно какво желаете да преживеете. Намерението да отворите своите банки на паметта, да активирате паметта си и да се изложите на честотата на други, които са били на тези места е всичко, което е необходимо да преживеете. С други думи, достатъчно хора са ходили на тези места, където данните са кодирани в камъка, където е историята на вашата планета и където я има тази честота на камъните, която е честотата на информацията, която не се признава (поне не официално), на вашата планета. И тялото, когато премине към състояние на приемане, може да приеме информацията от този тип. Ето защо много пъти хората имат много интересна реакция спрямо местата, които посещават. Те чувстват честотата на историята на това място. Те чувстват и енергията, чувстват познанията, които са записани в камъните на тези места. На такива места тези камъни са обикновено гранит, а в гранита има кристални структури. Някои от тях, разбира се, са варовик, който да ги предпазва от ерозия под въздействие на водата. Историята е вградена в камъка – в самия камък. Тя е пригодена, тя е нанесена там посредством устройства, които издават звук. Хората в древността разбирали ролята на пазител на честотата. Ако отидете в Египет и погледнете йероглифите по стените, ще видите човешки същества, седнали в странни пози – до половината са като хора, другата половина – като нещо друго, а ръцете им са над главите. Между ръцете им има един зиг-заг, който бихте нарекли светкавица. Това означава пазител на честотата. Това означава, че този индивид е бил в състояние да поддържа и излъчва определена честота и да имплантира определени структури в познанията и посредством честотата, а не само в писмена форма. И така, когато човек отиде на тези места, се натъква на това.
Интересното е, че има множество свещени места, които са все още под повърхността, или все още очакват да се извърши сливането на измеренията. В САЩ е имало множество, множество древни цивилизации, които са взели участие тук, много, които са оставили свои останки, а тези останки са били прикривани и заравяни съвсем хитро, съвсем преднамерено. И те ще започнат да излизат на повърхността през следващите 20 години. Много нови открития ще бъдат направени, много повече, отколкото в който и да е друг времеви период на това, което бихте нарекли писана история. Много от тях вече са били разкрити, особено в Египет миналата година. Защото мнозина са ходили да разкрият тази енергия, но въпреки това тя е била пазена в тайна, нали? В Перу е другото място, където тунелната система влиза под Земята и една много древна цивилизация е била въведена от Хората-Птици в областта на езерото Титикака – далеч по-древна от тази в Месопотамия – заровена разбира се, под много земни пластове.
Вашата планета е едно изключително интересно място. Ако само онези, които приемат информация имаха по-голяма свобода да я разгласяват, мнението на всеки щеше да се промени, защото щяха да открият, че Земята е наистина място на Любов, а не място, на което просто да се стараеш да оцеляваш.

ВЪПРОС: Това, което възприемам – илюзия ли е, или не? Имам чувството, че гледам към бездушни, кухи, роботоиди, синтетични хора – и се чудя. Дали виждам отражението на самия себе си, или наистина виждам…? Това ме отблъсква, защото виждам тези хора като мошеници.

Нека ви кажем какво се случва – това съвсем не е необичайно – добре е, че повдигнахте този въпрос – дъбре е, че въпросите, които ни задават от единия край на страната до другия са едни и същи – това показва, че се развивате едновременно. Това, което се случва е, че вече не сте заспали. Вие сте се отделили от контролираното население – поради енергийния шаблон вътре във вас – поради това, че сте дошли тук, за да се отделите. Дошли сте тук за да бъдете част от него и за да разберете човешката дилема – но след това сте дошли тук за да се събудите – да приемете цялата информация, да бъдете приемник на Космическите лъчи и да позволите на процеса да ви промени. Това, което се случва сега е, че доста хитро, момент след момент, вие се променяте толкова много, че всичко започва да ви изглежда различно. И започвате да виждате отвъд илюзията. Започвате да виждате отвъд контрола на честотата на тази планета. Повечето хора – особено в САЩ – подлагат себе си на въздействието на телевизора или радиото. Това са двете методологии, въведени преди около 50 години с единствената цел да се контролира човешката честота. Това беше много успешен пазарен план, наистина много успешен.

ВЪПРОС: Това отнася ли се и за компютрите – защото аз обичам компютрите и работя с тях всеки ден?

Вижте, не самата технология е лоша. С технологията няма нищо нередно. Въпросът се свежда до това как се използва тази технология на вашата планета. Проверете своите чувства. Проверявайте своята уснота.
За вас, хората, е много, много лесно да убедите себе си, че сте добре. Нашето средство (Барбара) казваше на една нейна приятелка оня ден, че когато отиде в Ню Йорк или Вашингтон, хората там не мислят, че има нещо нередно. Те не искат и да чуят, когато им казваме, Хора, това не е здравословно обкръжение – вие сте поразявани синхотронно – сега е подходящ момент да напуснете. Те казват НЕ, ние сме си добре. Те отричат напълно колко наясно могат да бъдат.
Ако искате да сте наясно – ако искате да разберете себе си и вселената – отидете и прекарайте една седмица, или две, далеч от електричеството – на някое място сред природата, където се чувствате добре. Там, където не преживявате стрес от каквото и да е. След това вижте какво можете да приемете за себе си. Междувременно, отидете и седнете и прегърнете едно дърво. Седнете в парка. Доближете се до природата и започнете да виждате способността си да предавате - каква е тя, когато сте сред природата и каква - когато сте до контролирана технология.

Дизайн :