За летището в Денвър и това, което е под него...

illuminatiwall.jpgИнтервю с Алекс Кристофър ("Кутията на Пандора") за базата под летището в Денвър, тайното правителство, извънземните и NWO.
ЗА НОВОТО ЛЕТИЩЕ В ДЕНВЪР
Дейв Алън
Интервю с Алекс КристофърЛегенда:

ДА: (Дейв Алън, Домакин)
: (Алекс Кристофър)
C: (Слушател)

ДА: Снощи разговаряхме за някои неща. Разговаряхме за летището в Денвър и за това какво наистина става там, както и за проекта “Монтоук” и за Ал Биелек, а после за някои неща от Кутията на Пандора.
АК: При целият символизъм на новото летище в Денвър, очевидно е, че е предвиден за “център за световен контрол”. На летището има много символи на “тайните общества”. Започнахме да ги проучваме, за да открием какво означават. Всичко е много плашещо. Един джентълмен на име Ал Биелек, който е участвал в някои доста необичайни правителствени проекти в миналото ми каза, че “областта Денвър е мястото, където ще бъде установен Западния Сектор на Новия Световен Ред в САЩ”. До мен достигат малки парченца информация, потвърждаващи тези неща. Първото, което привлече вниманието ми на летището, беше най-горният камък, на който имаше масонски символ. И така, аз наистина исках да отида на летището и да го видя, защото прецених, че е много необичаен. Най-горният камък, или паметната плоча на летище Денвър, носи Масонски символ. Цяла група от нас отиде на летището да изпрати наши приятели и видя - на юго-източната страна на терминала, която, между другото се нарича “Голямата зала” - онова, което масоните споменават като своя зала за срещи. И на това нещо пише Нова Световна Въздушна Комисия. Аз никога не съм чувала за това, а вие?
ДА: Никога.

 
: Там има масонски символи и една много необичайна геометрична форма – изобразява ръка, издигаща се от него, която се закривява под ъгъл 45 градуса. Има и нещо, което изглежда като клавиатура. Тази плоча е направена от гравиран гранит и неръждаема стомана и е много луксозна. Тази малка част в края на ръката е с неполиран дървен блок на нея. Джентълменът, който беше с мен по време на първото пътуване до летището, междувременно почина. Казват, че се е самоубил, но всичко друго ми казва, че това е невъзможно. Никой не може да върже на двоен възел катетър зад врата си и да се самоудуши. Просто не мисля, че това е възможно. Неговото име е Фил Шнайдер и той започна да вдига шум за всичко онова, което става в подземните бази, за чиито строеж е помагал много години. Той е работил в подземните бази в Зона 51 и Дулси, Ню Мексико, както и на няколко други места. Шнайдер ми каза, че тази приличаща на клавиатура област изглеждала като форма на техно-геометрията, която била с “извънземна насоченост” и че имала нещо общо със системата за “насочване”, каквото и да означава това, която функционирала като човешка стръв, която да отвежда корабите направо в “Голямата зала”.

 
Там, където е тази плоча, има и твърде необичайни фрески на пода, масонски, водещи до “Черното Слънце” (Бележка на издателя: Според Ал Биелек, бащата на Шнайдер е бил капитан по време на нацисткия режим и е бил на кораба “Елдридж” през 1943 като медицинско лице), което произхожда от нацистката символика. “Тайните общества” обожават слънцето. Нацистите се прекланяли пред “Черното Слънце”, което води до идеята за Сатурн. Сатанизмът и Сатурн вървят ръка за ръка. (Забележка: “Черното Слънце” се отнася и за масивната черна дупка в центъра на нашата галактика. По отношение на “необичайните орнаменти на пода” някои твърдят, че базата в Хувър Дем, близо до Лас Вегас, недалеч от Зона 51, съдържа “странни инкрустации” от окултния и масонски зодиакален символизъм. Докладите твърдят, че тъй като скалите са били взривени, за да са направи място за язовира, са се натъкнали на огромни кухини. Възможно ли е те да имат връзка с подземната мрежа? Друг необичаен язовир е “Глен Кениън”, близо до Пейдж, Аризона, който може би тайно осигурява водноелектрическо захранване за базата, която, както се твърди, се намира под района и свързва базите “Дулси” и “Зона 51” под земята. - Брантън). Освен това, на летището има и група стенописи, които са измежду най-гротескните неща, които някога сте виждали.

ДА: В хода на Операция Пейпърклип, нацистите бяха доведени в САЩ, за да бъдат оженени, сгодени и въведени на власт.
: Аз зная, че са тук, защото съм ги виждала (германците) заедно с американци, в по-специалните райони на летището. Но тези рисунки са много обезпокояващи и много необичайни. Когато за пръв път се опитах да се свържа с художника им и да поговоря с него за тези стенописи, той ми каза, че са му били дадени насоки какво да нарисува на стенописите. Когато отидох в ателието му, поисках да видя насоките, които са му били дадени за това какво да нарисува на последните два стенописа, него внезапно го обхвана амнезия и каза, че разбира се, не са му давани никакви насоки. На мен и още двама души ни отне над осем месеца, докато разгадаем цялата символика, включена в тези стенописи. Оказа се, че някои от тях са “пускови” картини, съдържащи символите, предвидени да задействат хората с алтернативни персоналности, програмирани по програми, сходни с използваните по проекта MK-ULTRA, за да изпълняват специфичните задачи, за които са били обучавани във връзка с нещо, свързано със сатанинските ритуали и контрола над ума. Веднъж ми се обади една жена, която беше наистина обезпокоена във връзка с някаква информация. Тя ми разказа за много различни неща, които по-късно се оказаха пускови механизми по проект MK-ULTRA. Освен това, почти всеки аспект на тези стенописи съдържа символи, свързани с тайните общества. Когато разберете за какво се говори във всички тях, звучи доста плашещо. Стигате до “Споразумение относно биологичните различия”, до премахването на определени раси по света и до контрола над ума... Те направо се набиват в очите ти още щом влезеш в летището. Повечето хора ги поглеждат и казват “какви ненормални картини, какво изобщо търсят на летището”?
ДА: Споменахте, че под летището има много етажи.
: Да.
ДА: Дали фактът, че всички тези подземни нива са там има нещо общо с това защо отне толкова дълго време, докато бъде отворено това летище?
АК: Джентълменът, с когото се бях свързала, Фил Шнайдер, каза, че последната година от строежа са свързвали подземната летищна система с дълбоката подземна база. Той ми каза, че има поне осем-етажна база отдолу и че под летището има подземен град с площ 4.5 кв. мили и база с площ 88.5 кв. мили. Крайно необичайно е да определят район от 50 кв. мили, върху повърхността на който да разположат летище в средата на нищото, освен ако наистина не са планирали да го използват по-късно за нещо много необичайно. До това летище има дълга 10-мили 4-лентова магистрала, но между Денвър и летището няма абсолютно нищо. Няма даже бензиностанция – поне през септември 1995 беше така. Хората в Денвър са наистина обезпокоени от факта, че нещата с това летище се развиха така. Имаше един човек, който написа книга, в която направи изявлението, че техния екип притежава копие от аудиолента, на която длъжностно лице от град Денвър разговаря с хора от ЦРУ и че на това лице са му били платени 1.5 милиона долара, за да позволи “летището” да бъде построено, независимо какво ще коства това. Изглежда, че наистина е имало доста по-голям интерес от страна на длъжностните лица в Денвър това летище да се построи. Те планират да го използват за нещо различно от приземяване на самолети.

 
ДА: Значи, този човек ви отведе долу, за да хвърлите поглед под земята?
: Аз бях поканена да участвам в пътуването. Имах приятел, който направо ни отведе долу, в активната зона под земята. Там долу е много интересно. Местата за багажното отделение са много необичайни. Цялото остаряло багажно оборудване, което не работи добре, не изглежда много по-различно от това, с което се работи днес.
ДА: Споменаваше, че има огромни бетонни коридори с пожарогасителни съоръжения по продължение на целия таван. Какво търсят те в бетонен бункер? (Предполага се, че бетона няма да се подпали, ако избухне пожар, затова е възможно да са предвидени за впръскване на нещо друго, освен “вода” през тях, щом са разположени по продължение на целия таван? – Брантън).
: Същият въпрос зададохме и ние. Тези шахти са огромни и са от двете страни на линията. И така, там има две огромни шахти, достатъчно големи, за да поберат магистрала с две платна. Има много МАЛКО отвори водещи навътре и навън от линията, но на изхода на тази 50 кв. мили площ има огромна стоманена врата, през която лесно би влязъл огромен камион. Може да се използва за почти всичко, но онова, което е толкова необичайно в случая е, че на ВСЕКИ ПЕТ ИЛИ ШЕСТ ФУТА от тавана, по цялата му ширина, има по една тръба с четири-пет впръскващи глави. Така е по ЦЯЛАТА дължина на съоръжението, “което сигурно е около миля”. Има две такива шахти, а аз получих снимка по пощата, правена от някой, който е бил на платформата на вагона. На снимката като че ли се виждаха нещо като призрачни фигури. Това беше майка с бебе, увито в одеало. Докато бях долу в тази бетонна шахта и двата пъти ми се гадеше. Там отдолу има някакви много необичайни вибрации (от други “времеви измерения”? – Брантън). Тунелната шахта през която влиза влака може би прави връзка с подземен тунел постъпващ от петте сгради, които бяха построени и заровени. Когато започна строителството, вече съществуваше тунел с диаметър 40 фута. Имам предвид онези пет сгради, които построиха преди три и половина години, а после внезапно казаха “У-упс, тези са на погрешното място” – и ги затвориха, заедно с една много съвременна писта, която сега лежи заровена под около 4 инча кал. Изглежда направо ненормално, някой да построи съвременен високотехнологичен строителен комплекс с взаимносвързващи се тунели плюс един тунел, отиващ назад към подземния тунел при пресечката, а след това да заяви, че я е построил на “погрешното място” и да я покрие с пръст. Не вярвам да има толкова глупави хора.
ДА: Разбира се, че няма. Проекти като този са стратегически планирани и не минават просто така.
: Някои от тези пет сгради са с височина 150 фута. Има една висока 78 фута и една – 126 фута. Всичките са в този обхват. От този комплекс тръгва шахта, която стига до пресечка “С”. Когато започнаха този проект, както казах, имаше и шахта с диаметър 40 фута, която идваше от място извън границите, до които работеше персонала. Тя си беше там, когато проекта започна. И всички, които работеха по тези проекти... имаше пет различни предприемача и никой от хората включени в тези екипи по договора не взаимодействаше с тези от другите. Когато проекта беше завършен, всички бяха освободени и отпратени.
ДА: А някой би си помислил, че при правенето на масивна конструкция тайната не може да се запази.
: Смятам, че много хора са видели неща, които са ги обезпокоили твърде много, но не биха говорили за това. Интервюирах няколко от бившите служители работили на този строеж, който беше заровен, но те се страхуват да говорят. Казват, че всеки е нервен, когато го питаш за тези неща и са решили да разкрият някои от тайните които знаят, но не искат да се знае кои са. Мога да ви кажа, че това е едно много необичайно и призрачно място и че ако си чувствителен, започва да ти се гади още докато навлизаш в района на летището. Особено когато слезеш под земята. Ставаш много нервен и започва да ти се гади. Освен това, в района става и огромно течение.
ДА: Откъде идва то?
: Мисля, че идва от някакъв вид подземна електрическа система, защото там, където бяхме, нямаше електропроводи и цялото място просто гъмжи от тази свободна енергия, която се носи наоколо. Много необичайно. Освен това, в подземията има области, които са оградени с мрежи с остри шипове обърнати навътре, поставени сякаш за да предпазват от хората отвътре, а не от тези отвън. Всички тези площи са там, акри от тях, а никоя не се използва активно. Има много терасовидни отрязъци, които се спускат надолу. В един участък, особено, е забранено влизането без биологично предпазващ костюм. Казват, че в този участък имало някакъв вид “неидентифицирани биологични гъбички”, който поразявал дробовете на хората.
ДА: Хмм. Някакъв начин да прикрият нещо, което е в този участък ли?
: Ние смятаме, че районът води до по-дълбоки нива от подземията на летището, но е обграден с телена мрежа и там не може да се проникне. Според нас, това е участъкът, който слиза около шест нива под ниво четири. В него е проникнал един от електротехниците - той се натъкнал там на много странни неща, но сега отказва да говори за това.
ДА: Наистина странно.
: Освен това, на летището има нещо, което изглежда като охлаждащите кули на миниатюрен ядрен реактор и аз не разбирам защо тези кули са там. Когато хората попитаха, отговорът беше, че те са част от системата за проветряване и изсмукване. Вентилация и изсмукване откъде?
ДА: За какво смятате, че служи?
: Мисля, че всичко това е свързано с дълбоките подземия.
ДА: Казват, че това място изглежда като някаква подземна зона за задържане... нещо като кошара...  място, което може да побере хиляди хора. Вратите, телените мрежи...
: Превозните средства за транспортиране на багаж се движат по магистрала с две платна, а покрай тази магистрала има преградени с мрежи места, които биха могли да бъдат използвани като места за задържане. Не разбирам защо са построили всичко това именно по този начин, освен ако в бъдеще планират да ги използват за нещо подобно.
ДА: За какво би могло да служи всичко това?
: Ако Фил е прав и всичко това се свързва с дълбоката подземна база, чиито планове са му били предложени през 1979 и това, което този друг човек ми КАЗА в личен разговор е, че в тези дълбоки подземни бази, използвани от извънземни има много РОБСКА РАБОТНА СИЛА и че голяма част от тази робска работна сила са деца. ТОЙ КАЗА, че когато децата достигнат точката, в която не могат да работят повече, биват убивани на място и консумирани.
ДА: Консумирани от кого?
: Извънземни. Повтарям, това не е моя информация, а от един човек, който си даде живота, за да види тази информация бял свят. Той е работил там близо 20 години и знаеше всичко, което става там.
ДА: Хммм. Кого ядат тези извънземни?
: Те обичат малки човешки деца, не замърсени, както са възрастните. Има един джентълмен, който твърди, че в тази страна има невероятно много откраднати деца.
ДА: Над 200,000 всяка година.
: И че тези деца са основното предястие.
(Забележка: Мнозина ще прочетат това и ще се присмеят, невярвайки на подобни твърдения. В това няма нищо лошо и даже самия Фил Шнайдер ни съветва да си сложим “скептик-лата”, когато проучваме твърдения от този род и винаги да търсим някакво потвърждение. Затова аз предлагам Конгресът да заобиколи ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ клон на правителството – което ни е продало на Тайните служби-Промишления Комплекс, един клон, който първоначално е бил предвиден от основателите на Републиката, за да бъдат “слуги” на КОНГРЕСА, СЕНАТА и НАРОДА – и да предприеме пълно мащабно разследване на тази и на другите подземни бази, дори ако за тази цел е необходима военна мобилизация на Конгреса. Като повод за такова разследване могат да послужат твърденията за неетично използване на парите на американските данъкоплатци, за нарушения на Федералните Медицински Разпоредби по отношение на генетичните изследвания, неплащането на данъци за подземните съоръжения, използвани от неизбирани чрез избори длъжностни лица, за приютяването в тях на “незаконно пребиваващи” извънземни, за подкупи и национална измяна, за незаконно отглеждане на добитък – по отношение на базите в Дулси и другите, за евентуално отвличане на деца, за нарушаването на човешките права на деца, и т.н…. - Брантън).

Дизайн :