Алекс Кулиър за Андромеданците и Луната

 

Забранената история на Луната

 

Бих желал да споделя с вас информация относно Луната и Слънчевата система. Тази информация ми беше дадена от Андромедански космонавти.

 

Моя надежда е, че мога да добавя нещо към общата информация и скритите откровения. Както ми беше напомнено от моите приятели от Андромеда, ние всички имаме част от пъзела. Аз ви предлагам тази перспектива като част от този пъзел. Нямам желание да злословя или да доказвам че някой бърка. Аз самият приемам тази информация с разбирането че тя е само малка част от една по-голяма драма, която се разиграва в задния двор на нашия дом Земята. Тази информация е дадена по време на различни контакти, както физически, така и телепатични. Следното е Андромеданската гледна точка за нашата Луна.

Нашата Луна има атмосфера която може да се сравни с много места на Земята. В много от големите кратери както на видимата, така и на скритата част, се казва че атмосферата е по-плътна от тази на морското равнище на Земята. Луната има малък изход на своя северен полюс, а кората е леко обелена на места. На някои места е само 21 мили дебела, а на други е 35 мили.

Казано ни е че Луната е суха. Милион пъти по-суха от пустинята Гоби. Според Андромеданците всичко зависи от това къде се намирате. Те казват че скритата страна има много подводни езера с огромни размери. Напояването и тераформирането се извършва на повърхността на скритата страна, но се случва и под земята на видимата страна, за да се прикрият плановете. Аполо 15 открива и снима водни облаци, които изглежда идват от скритата страна. Това би било доста странно и необичайно ако луната наистина няма атмосфера както ни е казано. Защото облаците биха били невъзможни.

Възрастта на лунната почва е 6.2 милиарда години и има съединения и химикали, които не се намират на Земята. Всъщност има много химически съединения, които са били открити, но скрити от публиката. Има и много които тепърва трябва да се открият, защото нашата наука не е много напреднала. Лунната почва не идва от скалите, които образуват планините и кратерите. Това се знае от някои лунни учени. Въпреки всичко за това не се говори открито. Та откъде идва почвата?

Андромеданците казват че почвата и много от камъните идват от Малката Мечка. Дестинацията е слънчева система, която на Орионски език се казва „ЧОВТА”. Това е двойна звездна система. Има много подобни неща между нашата и тази система. „ЧОВТА” е много голяма система с 21 планети и 47 луни. Нашата луна е била направена около 17-тата планета на тази система.

Части от лунната кора са радиоактивни. Аполо 15 е открило това. Особено близо до планините Апенини. Защо са такива показателите? Андромеданците казват че е така заради ядрени отпадъци, които са били донесени и използвани отново като гориво за космически кораби построени от световното правителство. Обаче много от тези кораби които използват ядрено гориво в момента са морално остарели. Та как е била докарана Луната тук? Според Андромеданците тя е била поставена в опашката на астероид, който я довежда до нашата слънчева система. Този същият астероид обикаля нашата част от галактиката на всеки 21 156 земни години. Андромеданците казват че нашата Луна периодично е населявана в своята история в продължение на 1.8 милиона години.


 

 

НАС: Черните Монаси, Алфа 1 и 2 и MJ-12


Нашата луна е колонизирана. Беше ми казано от Моренае, че има работещо постоянно население на луната от 35 000 души и че те са Арийци по рождение. Няма чернокожи, китайци, латиноамерикаци, корейци, японци, италианци... те всички са Арийци по рождение. В НЛО-литературата което излезе напоследък се казва, че има различни групи. От гледна точка на Андромеданците вътре в Националната Агенция по Сигурност има група наречена Черните Монаси. Това са човешки същества, но те са напълно обвързани с извънземните. Тези хора са толкова много имплантирани с извънземни системи от вярвания, че не могат вече да се считат за хора. Под Черните Монаси има група наречена Синя Луна. Сега разбирам че от време на време това име се променя, но Синята Луна главно се занимава с лунните бази. Тази група е съставена от американци, руснаци, британци и французи. Над НАС стоят банкерите. Всичко което трябва да направят, за да създадат това, са парите. Тези от вас които са разследвали Федералния резерв, знаят колко лесно е да се създават пари.

 

Проект Синя Луна

 

Синя Луна се занимава с технологичното развитие и това е свързано със ставащото в планините Манзано и особено тези проекти свързани с Енергийния Департамент се използват на Луната. Под Синя Луна има група наречена Алфа 1 и Алфа 2. Не ми е съвсем ясно с какво се занимава Алфа 1, но моето разбиране е че има общо с глобалното събиране на материали и да осигури спокойствие за лунното население от външни дразнители. Алфа 2 се занимава с личния състав. Тяхна работа е да осигурят това 35 000 души на Луната да имат системата от вярвания, която е необходима – това се отнася и за колонистите на Марс. Според Моренае, Алфа 2 е MJ-12. Така че това, което ние мислим че е върха на стълбата, е фактически долно стъпало. Така казва Моренае, аз няма как да го потвърдя.

Луната е куха. Съдържа огромни подземни съоръжения, построени от извънземни и по-късно от хора от Земята. Има 7 отвора в лунната кора и подземните бази. Консервативните учени винаги са се чудели защо много кратери изглеждат толкова плитки въпреки техния размер. Андромеданците казват че това е така, защото по-голямата част от повърхността е построена отгоре върху металната черупка на сферичен космически кораб или Боен Кораб както го описват Андромеданците. Пример за плитък, но голям кратер, е кратера Гагарин. Този кратер е грубо 185 мили в диаметър, но е само 4.5 до 5 мили дълбок. На базата на удара и диаметъра дупката на кратера в дълбочина трябва да е между 4 и 6 пъти по-дълбока. На практика всички кратери си приличат и са прекалено плитки. Това не се подчинява на познатата наука.

Много от кратерите са изкуствено създадени. Андромеданците казват, че много от кратерите на скритата страна, са фактически куполни градове в миналото и са били унищожени по време на война преди 113 000 години. Много от кратерите са били използвани като куполни градове, а други по-големи кратери са използвани като хангари за космически кораби с възможност да поберат 200 кораба.

Базите на повърхността се състоят от 9 куполни града, които се равняват на малък град. Малки езерца или блата са пръснати по повърхността. Останките от тези куполни градове са били намерени от астронавти на Националната Агенция по Сигурност, руски астронавти и астронавти от Аполо. Истинския военен комплекс на луната е под земята. Входове към тази извънземна и човешка база има на двата полюса, планините Телец, кратера Жул Верн и далечната страна на Архимед. Това са оригиналните входове. Черното правителство е създало и други входове и в момента разширява подземния комплекс. Разширението е за да могат да действат частни научни и военни планове на Световния Ред. Андромеданците казват, че Луната е била военен преден пост, докато не е била нужна в нашата част на галактиката за да спре бунта, който се е разиграл. Персонала се е състоял от рептилии, полу-хора, полу-влечуги и такива на които казваме хора.

Според Андромеданците има раси които могат да променят орбитите на планетите, което предизвиква смяна на полюсите. Технологията съществува. Драконианците могат буквално да създадат слънчева система. Те могат да местят планети и да поставят луни там където поискат. Има и други раси, които притежават технологията. Андромеданците казват че има 100 трилиона галактики във вселената.

Много от оригиналните сгради на повърхността на Луната са били унищожени по време на това, което Андромеданците наричат „Конфликта на Черната Лига”. Това е битка, която се е водила между хора от различни звездни системи, които формирали таен съюз и се биели против тиранията на Империята Орион. Допълнително разрушение настъпило на едната страна на луната и тя била транспортирана тук като космическа руина. Страната която е понесла най-голяма щета, е тази която и днес можем да видим на небето. Разрушенията се получили от честотно лъчеви оръжия, когато луната била позиционирана в орбитата на Малдек, която е вече унищожена планета. Сегашната наша Луна е била една от двете луни които са обикаляли Малдек. Втората луна е била Фобос. Тя също има руини върху себе си, както и Венера, която пък е била луна на Уран. На Уран има растителен и бозайнически живот. Стъклото което е изобилно разпръснато по повърхността на луните, идва от куполните градове които са били някога на този боен кораб.

Венера е била луна на Уран, а Меркурий е бил луна на Сатурн. Какъв е бил големия план и дизайн на всичко това – не знам. Когато питах за Земята ми казаха, че тя е била ледена планета с различна орбита от която е сега. Когато попитах кой я е преместил – отговорът беше „това ще трябва да отговорят Плеядианците”. Плеядианците не са всичките лоши, но не и не казват всичко. Те са част от войната в нашата слънчева система преди 117 000 години. Част от нея е по вина на Плеядианците, които просто напуснали. Някои от тях се върнали. Атлантида е била извънземна колония. Плеядианците не поели отговорност за това което са сторили и сега се връщат за да оправят нещата. Проблемът е че когато се връщат, миналото ги удря четворно в лицето. Ние сме отражение на това което те са били преди и те имат голям проблем с това.

Искам в този момент да обясня как се предполага луната да има гравитация. Това е Андромеданска наука и се различава доста от земната. Ето как Андромеданците обясняват причината за гравитацията.

Нашето слънце произвежда високо проникваща радиация в електромагнитния спектър. Тази честота е приблизително трилион цикъла в секунда. Тази честота се намира между ниската част на инфрачервената и радарната честота. Тази радиация от слънцето причинява гравитацията, а не въртенето на планетите. Ще обясня повече за това, когато стане въпрос за Кухата Земя. Андромеданската наука твърди, че всяко планетарно тяло което има 29.3 мили размер и е изложено на слънце, има възможността да има гравитационно поле. Дори ако не се върти по своята ос.

Андромеданците ми предадоха следните серии от събития. Те казаха че тези събития са били записани. Аз не съм ги виждал, така че предавам тази информация на читателите с вяра за нейната достоверност.

По време на пристигането на повърхността на Луната, астронавтите от Националната Агенция по Сигурност заедно с техните „екскурзоводи” сивите, били отведени до подземните съоръжения, където имало останки от скелети на рептилоподобни същества, както и на хора. Била открита също и стара Орионска технология. Тази дестинация е идентифицирана от Андромеданците, според които се намира под кратера Жул Верн. Андромеданците казват че размера на съоръжението скрито на обратната страна на Луната, е приблизително с размера на щата Ню Йорк.

Тези огромни подземни съоръжения съдържат езера, растителен живот от Земята, извънземни технологични работилници, съоръжения за складиране на храна и хангари за космически кораби. Също извънземни текстове са били видени на стените на входовете. На астронавтите на НАС  им е било показано 8 гробници (складове) които били запечатани, но информация за това какво е имало в тях не ми беше дадена. Изкуствени земни условия се създават по всяко време, за да приютят и да поддържат живота на избрания персонал от Световното Правителство.

Луната сега приютява приблизително 36 719 човека от Земята – малка колония, само арийци по рождение. Според работата, която е извършена над и под Луната, за да се разширят съоръженията, Андромеданците предричат население от 600 000 в много близко бъдеще. Има много контакти на Луната между негативно настроени извънземни и хора от Световния Ред.

В момента Световния Ред има 53 земно построени космически кораба тип „НЛО” на Луната. Също са построени и други оръжия на луната като честотно лъчеви оръжия, лазери, сателити с ядрени бомби и оръжейни системи на базата на антиматерия. Антигравитационните аномалии на Земята са използвани да се изпраща оборудване и хардуер на Луната. Пайн Гап Австралия и острова Диего Гарсия в Индийския океан са основни места за изстрелване. Също и Сибир в Русия.

Има атмосфера на далечната страна на Луната, която се създава на повърхността с цел да се увеличи възможността за живот. Има също вода, езера и растителност. Те буквално я превръщат обитаема колония. Оттам Световния Ред решава да отиде на Марс през март, 1959 г. Тази ултра тайна космическа програма била разработена и изпълнена главно от Съветския Съюз, просто защото има огромни ресурси и размер. Фактически те могат да правят всичко в тайна. При пристигането си на луната, астронавтите на Световния Ред с помощта на сивите, отворили наново древното подземно съоръжение. Имаме работеща колония на Луната от 1961 г. според андромеданците.

Когато астронавтите от Аполо кацат на луната, Световният Ред е вече там от известно време. Това познание и технология били спестени на по-ниските нива на НАСА и военните. НАСА била използвана като капак, за да се скрие истината от хората какво се случва там. Астронавтите били накарани да си мълчат със заплахи и така си остава и до днес.

Искам да споделя и малко стара история или събития, които андромеданците казват че са важни. Не можах да намеря информация за тези събития от други места, но понеже андромеданците специално ми я предоставиха, ще я споделя с вас. През 1953 г. земните сателити и радари показали огромни обекти идващи към Земята. Това били кораби майки на сивите. Тези пътуващи във времето космически кораби са били същите, които са видени близо до Венера през 1787, 1788 и 1789 г. През 1645 г., била видяна голяма луна близо до Венера, била видяна да идва и да си отива 4 пъти. Това бил кораб майка от Сириус-Б. През ноември 1844 г., големият кораб видян да осветлява част от Марс бил Орионски кораб майка. Същият кораб осветил Меркурий през 1799 г. Същият кораб който бил сферичен преминал Слънцето през март 1859 г. По време на затъмнението на 29 юли 1878 г., двете големи светещи тела видени между Меркурий и Венера били плеядиански и андромедански кораби майки, минавайки през нашата част на галактиката.

Дизайн :