Оператор на НАСА наблюдава извънземен при полет на космическа совалка + Ъпдейт

Кларк Макклеланд е пенсиониран космически оператор от НАСА, който през своята 34 годишна кариера е бил отговорен за осигуряването на безопасността на различни мисии на НАСА включително полети по проект Меркурий, мисии на Аполо, Международната Космическа Станция и Космическата Совалка. В изявление пуснато на неговия уеб сайт на 29 юли 2008г. Макклеланд разкрива, че е станал свидетел на извънземен висок от 8 до 9 фута (2,43-2,74 метра) във връзка с мисията на Космическата Совалка, която той проследявал от Космическия Център Кенеди. Той пише:

 

„Аз Кларк Макклеланд, бивш космически оператор, лично наблюдавах извънземно високо от 8 до 9 фута (2,43-2,74 метра) на своите 27 инчови монитори докато бях на смяна в Космическия Център Кенеди – Центъра за Контрол на Излитанията.Извънземното беше изправено в товарния отсег на Космическата Совалка и провеждаше разговор с ДВАМА  американски астронавти от НАСА обезопасени с въжета! Също наблюдавах на мониторите и космическия кораб на извънземния, който беше със стабилизирана обезопасена орбита откъм задната страна на основните двигатели на Космическата Совалка.Наблюдавах този инцидент за около минута и 7 секунди. Достатъчно време за да запомня всичко, което видях. БЕШЕ ИЗВЪНЗЕМНО и ИЗВЪНЗМЕН КОСМИЧЕСКИ КОРАБ!”

В допълнение Макклеланд пише че не е бил единственият представител на НАСА, който е станал свидетел на инцидента: „Мой приятел по-късно се свърза с мен и ми каза че друг човек също е наблюдавал извънземен висок около 8-9 фута ВЪТРЕ в ОТДЕЛЕНИЕТО НА ЕКИПАЖА НА КОСМИЧЕСКАТА СОВАЛКА! Да вътре в НАШАТА Совалка! И ДВЕТЕ мисии са били дело на министерството на отбраната (Пентагона) и са били ТОП СЕКРЕТНИ срещи!”

Показанията на Макклеланд са важни заради неговите безупречни акредитиви. На неговия уеб сайт има документи, които той е предоставил на публиката, които потвърждават  големия брой постижения и свидетелства идващи от дългата му кариера в НАСА.Неговите твърдения че директно е наблюдавал събития свързани с извънземния живот и технология докато е бил в НАСА са основен източник за доказателства базирани на свидетелства.Показанията на Макклеланд могат и трябва да бъдат използвани за да се инициира разследване на Конгреса относно извънземния живот.Неговото изявление може да доведе до по-сериозно внимание от научното общество към доказателствата за извънземен живот.Това което следва са някои интересни въпроси и заключения които се надигат от показанията на Макклеланд.

Дизайн :