Project Serpo

Това са оригиналните постове на "Анонимен", ключов информатор ( 2 Ноември 2005)

 Също са включени и три отговора и независима провека на информацията.

 Първо нека се представя. Казвам се Анонимен. Работил съм за правителството преди да се пенсионирам. Няма да разказвам подробности за миналото си, но бях включен в специална програма.

 [По-късно стана ясно, че човекът, който се е свързал с Виктор Мартинез, се е представил като Силвестър МакКоглин. Въпреки че Виктор осъзнаваше, че това е псевдоним, той продължи да се дегизира като "Анонимен". Човекът, свързан с разузнавателните кръгове, е бил индентифициран, използвайки имената "Силвестър" и "МакКоглин", които принадлежат на предците му. Той отрича всякаква замесеност с имената, и те няма да бъдат коментирани тук.]

 Що се отнася до Розуел, случи се, но не както го пише в книгите. Имаше 2 места, свързани с катастрофата. Първото място е югоизточно от Корона, Ню Мексико, а второто - Пелона Пийк, южно от Датайл, Ню Мексико.

 Катастрофата е свързана с два извънземни кораба. Мястото Корона бе открито ден по-късно от археологически екип. Екипът съобщи веднага на Lincoln Country Sheriff's department. Заместник пристигна на следващия ден и събра група полицаи. Едно живо извънземно бе открито зад една скала. Беше му дадена вода, но отказа храна. То бе транспортирано до Лос Аламос.

 Информацията стигна до Roswell Army Air Field. Мястото беше изследвано, а доказателствата - премахнати. Телата бяха отнесени в Los Alamos National Laboratory, защото имаха система за замразяване, която позволява да запазят телата за по-нататъчни изследвания. Кораба беше преместен до Розуел върху Wright Field, Охайо.

Целия текст от 53 страници можете да прочетете тук: Project Serpo.pdf

 

Дизайн :