"Земята трябва да бъде предупредена" - крещи френска астронавтка!

 

Вътрешни източници на ФСБ съобщават на Кремъл че уважаваният учен и първа френска жена астронавт  Клоди Еньоре (Claudie Haignere) е трябвало да бъде  „ задържана насила” след като е крещяла „Земята трябва да бъде предупредена!” и целия този инцидент е станал малко  преди да изпадне в кома от високата доза сънни хапчета които е поела в опит да се самоубие.

Официалната информация на френските медии е следната:

Първата французойка в космоса и бивш министър Клоди Еньоре е била приета в болница след опит за самоубийство, съобщи френски правителствен източник, предаде АФП.51-годишната Еньоре е била приета по спешност в болница след като била открита в парижкия й дом, където според друг източник, тя била взела свръхдоза лекарства. Пострадалата е била в съзнание, когато е настанена в болницата. Не се  съобщава как точно е опитала да се самоубие Еньоре, нито мотивите за този опит. Еньоре бе астронавтка от Френската космическа агенция, за която летя на мисия към космическата станция „МИР“ през 1996 г. и до Международната космическа станция през 2001 г. като първата европейка, участвала в подобен полет. След това тя влезе в политиката като министър за изследванията и новите технологии от 2002-2004 г., преди да стане министър по европейските въпроси в кабинета на Жан-Пиер Рафарен, пост, на който тя бе до март 2005 г.На станцията Мир тя извършва експерименти в областта на психологията, биологията и физиката според Европейската Космическа Агенция.

Доста зловещ  се оказва обаче факта, че само няколко часа след това лабораторията на д-р Еньоре където тя работи по изследване на ДНК в световно известния институт Пастьор в Париж е унищожена от пожар и затова можем да прочетем в официалното съобщение на Асошиейт Прес:

„Пожар избухна в сряда 24 декември в лаборатория по биология в Института Пастьор в Париж, известен с борбата си срещу инфекциозните болести съобщи официален представител.

Няма жертви и няма чувствителни материали или вируси които да са засегнати от пожара, който беше загасен от пожарникарите.Официалният представител нямал ауторизация да се представи с личното си име защото такава  била официалната политика.Причината за пожара е неясна.

Пожарът избухнал сутринта в подземно ниво в сградата на Института в южен Париж в лаборатория, която извършва изследвания в областта биология на развитието заявява официалния представител.”

Вътрешните доклади на ФСБ относно д-р Еньоре показват че след завръщането си от космоса тя била убедена че Земята е била посещавана в своето историческо  минало от „древни астронавти”, които не само я колонизирали но и генетично са видоизменили съществуващите по това време полу-човешки форми на живот в това, което днес представлява човешката раса.

Вижданията на д-р Еньоре са много сходни с писанията на известния изследовател Захария Ситчин.

Интересно е да се отбележи също и времето по което става опита за самоубийство на д- р Еньоре – точно по времето на събирането на голям брой морски сили на глобално ниво около региона на Средния Изток за който се смята че се намира древната „райска градина”.

Глобалните морски сили прииждат или са вече в залива Аден и включват както държави съюзници така и открити врагове в това число САЩ, Иран, Русия, Германия, Швейцария, ЕС и Индия като според този източник всичко това е под формата на умело инсценирана акция за борба със сомалийските пирати, които са под контрол на американските тайни служби.


Също е важно да се отбележи че за първи път от векове насам китайски военни кораби, напускат домашните си води за да се присъединят към общото международно  усилие за справяне с някаква много сериозна опасност.Когато китайците опитали да се изправят пред подводната „аномалия” близо до бреговете на Папуа Нова Гвинея местните жители видели НЛО-подобен обект да излиза с голяма скорост от океана като това причинило гигантските вълни, които оставиха 32 000 души без къщи на 10 декември и ООН изпраща помощи в този район по най-бърз начин.

Около 75 000 души избягаха от огромните вълни, връхлетели северния бряг на Папуа - Нова Гвинея в Тихия океан.

Огромните маси вода разрушили къщите в пет от провинциите на тихоокеанската островна държава, като всичките жители са останали без хранителни провизии, ток и вода, съобщава бюрото към ООН в Женева за координиране на хуманитарната помощ. Десетки хиляди се нуждаят от хуманитарна помощ след потопа в Папуа - Нова Гвинея.”

За какво д-р Еньоре се е опитала да предупреди света ние не знаем освен да се направи извода че каквото и да е накарало този изявен учен да изпадне в такъв стрес е вероятно прелюдия към още повече странни събития които ще се случват в близките месеци.

25 Декември 2008г.

Със съкращения от http://www.whatdoesitmean.com/index1181.htm 

 

Дизайн :