Проект Камелот - Март 2008

Целта на Проект Камелот е да предостави средство за изследователите и информаторите за разкриване на историите си. Много от вас, които оспорват текущите теории имат притеснения породени от персонални атаки или с други думи им е било попречено да вършат работата си. Нашата цел е да помогнем. 

Водеща фигура в Проект Камелот е добре познатият ни Бил Райън. Мартин и Peacekeeper се наеха да преведат, част от информацията която предоставя той, с цел да достигне до читателите на XNET и до по-широката публика.

 

Събрахме огромно количество информация за актуалната ситуация в глобален мащаб. Говорим за това всеки ден, и съществена част от времето ни е посветена на изследване.

 

Страницата, която ви представяме тук е искрен опит да представим пред вас какво знаем. Не сме 100% съгласни един с друг и възприемаме този факт като полезен, защото слушаме внимателно гледните точки на другия, след което продължаваме да откриваме още и още.

 

Уточнение 1: Не се опитваме да накараме никого да вярва в нищо, нито да прави каквото и да било. Възможно е да не сме точни във всичко, което представяме. Но вярваме, че всички фактори по-долу има нужда да бъдат взети под внимание, и изследвани по-подробно.

 

Уточнение 2: Имаме много позитивен и оптимистичен възглед. Но също така ние сме и реалисти, и по наше мнение сегашната ситуация изисква да се изправим очи в очи с действителността, така че да бъдат взети правилните решения. Нашата позиция е, че трябва да се осъществи баланс между позитивното мислене и отказът да видим нещо повече от "Мрак и гибел". Да направим себе си чувствителни за реалните ситуации, позитивни и вероятни.

 

Балансът не е лесен за постигане и е въпрос на постоянно приспособяване. Според нас, страхът е най-големият враг. Всички ние сме смъртни - това е прост факт - и много от хората, четящи това, ще имат силното чувство за дълг да помогнат на другите по най-добрия възможен за тях начин.

 

Нашата работа, работейки всички заедно, е да помогнем на човешката раса да намери своя път през минното поле от потенциални капани, и да изплува на повърхността за едно по-добро бъдеще. Най-добре е човек да разполага с поне частична карта. Това е нашето намерение.

 

Запомнете, енергията следва мисълта. Начинът, по който мислите, ще окаже ефект върху това, с което ще се сблъскате в бъдеще. Нашето намерение е да изброим потенциалните спънки, които може да са пред вас, като същевременно да ви окуражим да мислите за себе си. Слушайте сърцето си в избора си какво да правите, къде да отидете, и как да посрещнете идните дни.

 

1) Преглед

 

Нашият приятел и важен вътрешен източник Хенри Дийкън е заявявал многократно, откакто сме го срещнали, че проблемът е в многото едновременни проблеми, комбинирани за да създадат безпрецедентна ситуация в глобален мащаб. От това, което знаем, ние сме съгласни с него.

 

Несъгласие между изследователите може да има понякога, само защото двамата имаме част от картината. Може би всеки е прав...без значение дали е частично загрижен за нещо или изцяло фокусиран върху него.

 

2) Така наречените ‘контролиращи’

 

Важно е да осъзнаете, че 'контролиращите' - тоест илюминатите, хората на върха на армиите и различни извънземни групи - не държат нещата под контрол.

 

Дийкън съобщава, че не само няма ръководеща група, успешно контролираща планетата, но и съществуват много фракции измежду отделните групи, борейки се за контрол, като всяка от тях притежава много различни планове.

 

Някои групи може да правят най-доброто, за да помогнат, в рамките на областта, в която действат. Тук Дийкън включва тайната космическа програма, за която казва, че е вид спасителна лодка за Земята, в случай на сблъскване с космически айсберг.

 

Дан Бъриш говори също за 'Ковчег', който е бил частично конструиран на Земята, а след това транспортиран до Луната в случай на нужда. Той е описал графично интересните проблеми, възникнали в Зона 51, свързани с издигането и преместването на този изключително тежък обект.

 

В същото време трябва да се има предвид, че други фракции може да имат силно деструктивен и манипулативен план, като редуциране на земното население чрез различни сценарии - от тайно разпространение на на патогени до оркестрирана война. Съобщаваме ви и за двете възможности по-надолу.

 

Други ситуации са естествено създадени и се добавят към общата картина. Съобщаваме ви и за тях. Възможно е, разбира се, да съществуват и други сценарии, за които да не сме наясно.

 

3) Какво правят групите

 

Защитават себе си. Според нас има достатъчно достоверни доказателства, че от няколко десетилетия съществува тайна програма по изграждане на голямо количество (Вероятно хиляди из цял свят) подземни бази, в някои случаи цели самостоятелни градове.

 

Те струват трилиони долари и не са направени за развлечение. Това е най-голямата строителна програма в човешката история, и е в ход от около 50 години. Тя е държана в строга секретност и е създадена в отговор на сериозна заплаха от някакъв вид. Надолу ви представяме някои вероятности за това каква може да е тя.

 

По наше мнение е крайно неморално държането на тази заплаха в тайна. Целите на Проект Камелот са да открие същността й, и да я направи публично известна.

 

ПЪЛНА ВЕРСИЯ НА ТЕКСТА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

 

Дизайн :