ОПЕРАЦИЯ ОТВОРЕНИ ОЧИ

 

Хора с вътрешна информация разкриват как правителството на САЩ намира, избира и създава шпиони – мозъчно контролирани, програмирани зомбита също познати като Манчуриански кандидати.

 

Поглед върху Правителствената Програма за Мозъчен Контрол.

 

Как се избира Субекта

Предварително избрана група наши хора (от разузнавателното общество) преглежда местните болници и имиграционните центрове за да намери подходящи кандидати.Ние локализираме и избираме хора, които нямат близки или приятели.След като веднъж са избрани, те се поставят под тежка хипноза - Ниво Едно. По това време се определя ясна и окончателна насока за тяхната полезност от нашите психиатри и полеви офицери.Ако кандидата притежава сравнително висок коефициент на интелигентност  му се изготвя  категорийно досие наречено „досие за повикване”.

Нива Едно и Две

Ако тестувания кандидат има повече от 120 коефициент на интелигентност в неговата идентичност ще му бъде записана  команда за „отзоваване” придружена с дума за „задействане” по време на хипнотизаторската сесия Ниво Едно.Това „задействане” ще активира неговата програма за отзоваване  когато сме готови за него.После систематично правим проучване на неговото минало и създаваме досие за бъдещи справки.

Ако няма роднини, субекта ще бъде „призован” и доведен до място по наш избор.На това място ще бъдат извършени допълнителни тестове за уязвимост.Ако премине тези тестове той се подлага на хипноза Ниво Две , при която специфични инструкции се „записват” (поставят се чрез хипнотични команди и внушения) в неговата личност и му се дават различни малки заповеди.

Ако субекта (преди да бъде освободен) покаже че е запомнил инструкциите които са били „записани” в неговата личност и ако той изпълни малките и неважни заповеди които са му били дадени по време на хипнозата  Ниво Две, той ще получи „съобщение за отзоваване”.

Тайминга за „съобщението за отзоваване” зависи от това колко бързо можем да определим че програмирането което е било осъществено върху личността на субекта му позволява да изпълни правилно заповедите от Ниво Две.След като се направи тази оценка „съобщение за отзоваване” ще бъде дадено на субекта чрез друг човек  (доставчик)  с който сме го запознали.

Ако на субекта не е била дадена дума (код за задействане) „доставчикът” ще използва бърза и мощна форма на хипноза подобна на Невро Лингвистично Програмиране.На субекта ще му бъде казано къде и кога да се яви.Субекта няма да има спомен  че са му давани такива инструкции, той просто ще се яви навреме  на правилната дестинация.Ако на субекта му е била дадена „задействаща дума” или символ той ще се яви на необходимото място  веднага щом се активира думата или символа.

Ниво Три

Следващата стъпка е Ниво Три хипноза, при която на субекта ще бъде „презаписана” неговата личност.”Презаписването” се явява нова идентичност или личност.Подобно е на това да имаш много идентичности, само че тук оригиналната личност е потисната или скрита  под „презаписаната” и няма да излезе на повърхността за определен период от време, който се определя от Програматора.

„Презаписаната личност” не е  завършена нова идентичност.Има достатъчно информация записана в личността на субекта с която да определим неговата способност да се справи с определена ситуация.

В случай че става дума за Полеви Служител, хипноза Ниво Три е начина по който оперативния работник е подготвян за тайна мисия, която изисква временно нова идентичност.Ще бъде записана информация само колкото е нужна за новата идентичност и история на оперативния работник на която да повярват всички, включително служители на реда.В случай че оперативния работник ще използва новата си личност само веднъж, неговата нормална идентичност няма да бъде потисната  а ще  бъде възможно да бъде върната и ще остане будна.

За полеви работник, който е бил подготвян за смъртоносна тайна мисия. Ниво Три „презапис” може да елиминира  целя страх и нервност и да му позволи да функционира под носа на своите врагове без да се добавя стреса от това да бъде разкрит.Всички оперативни работници трябва да минат през тези Нива Три преди да станат полеви!Понякога те минават през Ниво Три много пъти.

По време на сесиите на Ниво Три програмирането, на новите субекти им се казва че всичко което неговите „приятели” т.е програматори го накарат да прави е  ОК въпреки че може да бъде противно на всички  възможни закони.На Ниво Три субекта се програмира да вярва че трябва да направи всичко което неговите програматори искат да свърши.

След като  Програмирането на Ниво Три е било извършено и има презапис на неговата идентичност той/тя още веднъж получава „съобщение за отзоваване” и след това се освобождава.Субекта ще бъде следен за да се види колко добре той функционира  с новата си идентичност.Ако всичко върви добре той ще бъде призован за допълнително програмиране.

Колкото по-висок коефициент на интелигентност има даден субект толкова повече програмирането се задълбочава.Ако коефициента на интелигентност е достатъчно голям, ние ще изучим неговите способности и нашите нужди и ще определим  как субекта може да използван допълнително.След като се направи оценката субекта ще бъде доведен във „Фермата” или в едно от многобройните съоръжения в САЩ и Канада за допълнително и финално програмиране. (Лекарската Болница в Далас, Тексас е един от нашите основни центрове!)

Дизайн :