САЩ се подготвят за извънредна ситуация?

Напоследък все повече зачестяват различни новини, свидетелства и намеци от различни (В това число правителствени) източници, че катастрофално събитие е на път да се случи в САЩ, което да засегне САЩ, а вероятно и други страни (Като например Англия).

 

Пластмасови ковчези/контейнери се “събират” на различни места в Щатите и Англия, на отдалечени места, извън градовете. Възможно е да има и другаде в Европа. Основната и официална версия на английското правителство например е, че се очаква бум на птичи грип?

 

 

Повечето от ковчезите/контейнерите са разположени на места скрити от погледите ( доколкото могат да се скрият огромни пластмасови ковчези/контейнери ).

http://youtube.com/watch?v=qNuBHZlB0sY

Може ли това да са контейнери за превозване на заразени тела или за съхранение на такива? На места се споменава, че ковчезите не са пластмасови а направени от фибростъкло.

 

500,000 бр. ковчези/контейнери са разположени в Джорджия, Тексас, Уайоминг, очевидно правителството и организациите очакват 500,000 жертви в сравнително скоро време. Летището в Атланта, което се намира в район, където има складирани ковчези, е може би най-голямото в страната, което значи, че Джорджия е основната база за ръководене на военни операции и координация.

Съща така там се намира и Центъра по заразни болести CDC (Център за контрол на заразните заболявания). Някои казват, че не искат да се всява паника сред населението, НО никой не купува 500,000 ковчега просто за всеки случай. Те ги купуват защото знаят, че нещо ще се случи, с други думи подготвят се за нещо.

http://fight-tyranny.blogspot.com/2008/07/500000-fema-plastic-coffins-in-atlanta.html

http://fight-tyranny.blogspot.com/2008/07/cdc-guidelines-for-handling-decedents.html

На 21 юли 2008г. британското правителство предупреди за пандемия от птичи грип, която може да убие около 50 милиона по света, от които 75,000 британци.

Междувременно “новооткрито” респираторно заболяване убива хора в Орегон, Вашингтон, Тексас и Каролина а лекарство се оказва, че няма.

Според английското правителство, пандемията е “неизбежна”:

http://www.guardian.co.uk/world/2008/jul/21/pandemic.warning

Следващата информация е от доктор Laibow занимаващ се с вируса на птичи грип, който в интернет моли всеки, който го пречете да го разпространява.

“ Вируса на птичи грип е вече лабораторно разработен като смъртоносно биооръжие. Това са факти, които хората трябва да знаят за да разберат какво ги очаква. Невъзможно е да се направи ваксина за вирус, който официално несъществува все още. И АКО има разработена ваксина срещу птичи грип, то това значи, че вирус има и той вече съществува. Факта, че ваксина е вече разработена в Китай от Sanofi-Pasteur с помощта на картела Рокфелер и френски военни е подтвърждение за всичко това. Ако позволите подобна ваксина да бъде поставена в тялото ви, то ще се получи абсолютно и пълно бедствие за имунната ви система. Аз вярвам, че е планирано да стане по този начин. “

Monday, July 21, 2008

The U.K. Government Warns Of An "Inevitable" H5N1 Bird Flu Pandemic That Will Kill 50 Million People Worldwide

http://shatteredparadigm.blogspot.com/2008/07/uk-government-warns-of-inevitable-h5n1.html

Наскоро имаше и отправена молба (Предупреждение) от страна на английското правителство, съветваща магазините да се снабдят с по-сериозни запаси от храна в случай на колапс в инфраструктурата:

 

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/politics/article4276490.ece

 

Много източници – както правителствени, така и сред медиите – намекват и за опасност от лесно внасяне/взривяване на мръсни бомби на територията на САЩ:

 

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1002276.html

 

Наред с това, нови правила, въведени от CDC през 2007 година, глясят, че радиоактивните тела (след ядрена атака) трябва да бъдат поставяни в контейнери, според FEMA (Американската агенция по извънредните ситуации), за да бъдат предпазени работниците, разчистващи телата.

Източник: http://www.bt.cdc.gov/radiation/pdf/radiation-decedent-guidelines.pdf

 

Напоследък все по-актуална става темата и за концентрационните лагери, стопанисвани от FEMA.

 

Има над 600 такива лагера на територията на САЩ, всичките празни и напълно операционни, готови да приемат затворници. Във всички тези лагери има действащ персонал, в това число и 24-часова охрана около тях.

 

Лагерите са част от т.н. "Програма Рекс 84", чиято цел е готовността за бързо задържане на масов поток от незаконни емигранти, прекосяващи Мексиканско-Американската граница.

 

Всички лагери имат пътища и релсови линии, водещи до тях. Много от тях имат и летища в непосредствена близост. По-голямата част от лагерите може да събере население от 20 000 затворника. Към този момент най-голямото такова място се намира близо до Феърбанкс, Аляска. То представлява място за задържане на хора с ментални увреждания, и може да побере близо 2 милиона души.

 

Източник: http://www.abovetopsecret.com/pages/camps.html

 

Още по темата за лагерите, в това число снимков/видео материал:

 

http://www.youtube.com/watch?v=GxkyG7oPl30

 

http://www.youtube.com/watch?v=HnlKg5ZXPu0&feature=related

 

24.07.2008 update

Операция "Диабло Браво" е национална тренировъчна програма, разиграваща сценарий на инцидент с ядрено оръжие. Тя има за цел да тества способността за реагиране на терористични нападения с такива оръжия.
Тренировката ще се проведе между 28 яли и 1 август (1 август е датата, на която ще се наблюдава и пълно слънчево затъмнение).

 

 

https://hseep.dhs.gov/pages/1001_Diabl.aspx

 

Дискусия по темата във форума

 

Дизайн :