Тайни планове

Има таен план зад всеки аспект на живота. Съществува Елит, който контролира почти всички Политически, Икономически, Социални, Корпоративни, някои Неправителствени или дори Антиглобалистични Организации.Този филм използва работата и изследванията на  професионалисти от всички сфери, които могат да помогнат да се разкрият тези планове и да се постави бъдещето на тази планета в ръцете на хората.

Това е една компилация на информация от различни водещи изследователи, Адвокати,Учени, Лекари и професионалисти, която засяга цялото човечество и реалността, която възприемаме.Много вероятно е да сте достигнали момента във вашият живот в който нещо липсва или мислите че има нещо много сбъркано със света.

Религиозните „свети писания” изглеждат неясни и неудовлетворителни. Науката изглежда непредсказуема и непълна.Политиците крият своите тайни зад протекцията на Националната Сигурност докато същевременно все повече отнемат правото на личен живот на хората.Корпоративна Америка се превърна в Корпоративна планета Земя след като суверенитета на всяка една държава е компрометиран от няколко богати фамилии на върха. Образованието се обработва за да скрие истинската история на планетата.Медиите се обработват за скрият истинските събития на тази планета.Спортовете и Забавленията отвличат вниманието и внушават емоции със „свещена” и подсъзнателна геометрия, символизъм, цвят и звук.

Всичко това може би ви изглежда несвързано, случайно и от източници нямащи нищо общо по между си ? Тогава не може да сте по-далеч от истината. Не се допускат грешки.Нищо не е оставено на шанса.Има ред и смисъл за всичко което съществува.Всичко на тази планета се случва за да подготви човечеството за ТОВА КОЕТО СЛЕДВА. Въпросът остава: Дали тези събития ще облагодетелстват или наранят човечеството?

Истината е че в момента се извършват много промени в галактиката, нашата слънчева система, нашата планета Земя и дори в нас самите.Ами ако има обяснение за страданието, разделението, статуквото, дискриминацията, омразата, Войната, страха, любовта и всеки един аспект на нашия живот, който ние считаме за страничен или необясним – като творение на отделна и недостижима „божествена фигура” ?

Филмът можете да гледате онлайн на английски ТУК 

Благодарение на Una можете да изтеглите и превода на български: Ezoteric agenda.zip [Zip Archive - 77.17 KB] 

 

 

 

Дизайн :