Йерархията на илюминати и каква е разликата между тях и нас...

277129-907-1118349335-illuminati.jpgЛидерът на земните илюминати се е казвал “Пиндар” (“Pindar”). Пиндар е член на една от 13-те управляващи илюминатски фамилии и винаги е от мъжки пол. Името Пиндар е съкращение на “Pinnacle of the Draco” - абревиатура, също позната и като “Penis of the Dragon” – “Пенисът на Дракона”. Символично, това изобразява върховната сила, контрола, сътворението, проникването, експанзията, нашествието и страха. Притежателят на този ранг дава сведения и докладва на чистокръвния лидер на рептилиите във вътрешността на Земята.

Напоследък се появиха съобщения, че Маркизът на Либо (Marquis de Libeaux) е Пиндар, но това е дезинформация. Истинският, сегашен Пиндар е главата (на семейството) на фамилия Ротшилд, такъв какъвто е бил в продължение на няколко стотици години. Намира се в Германия, близо до Франкфурт. В късните години на 70-те, той ръководи проект от същия вид като Монтоук, който се казва M.A.L.D.A. Това е анаграма за Монтоук-Елзас-Лотарингия Активизация на измерението (Montauk-Alsace-Lorraine Dimensional Activation). Този проект се е провел близо до град Страсбург, Франция, някогашна част от Германия.
На изток от Лонг Айлънд има винарна, недалече от Монтоук Пойнт, наричана “Лозетата на Пиндар”. Виното достига до популярност, печелейки международни награди. Това пасва идеално на плана за развиване на този район като част от основната област на Земята/Обединените нации на Империята! Червеното вино е символ на кръвта, която поглъщат рептилиите. Виното се освещава, както се е правило в Римската католическа църква, в жертва за рептилиите. При церемониите в католическата църква виното замества кръвта. Тук, на Земята, илюминатите имат изградена пирамидална структура на контрол, идентична на системата, която съществува в Империята Дракон. Пирамидата с рептилското око, която е на едно доларовата американска банкнота, е символ на тази структура за контрол. Окото е връхната точка на пирамидата. Това обяснява защо Великата Пирамида в Египет е била покрита с чисто злато. Пиндар символизира златния връх на пирамидата. Следващият пласт, или “око” на пирамидата, изобразява 13-те управляващи фамилии. Те са, както следва:

• Ротшилд (Бауер или Бауър) - Пиндар
• Брус
• Кавендиш (Кенеди)
• Де Медичи
• Хановер
• Хапсбург
• Круп
• Плантагенет
• Рокфелер
• Романов
• Синклер (Сейнт Клеър)
• Варбург (дел Банко)
• Уиндзор (Сакс-Кобург-Гота)

На всяка една от 13-те фамилии е дадена част от Земята и/или извършване на индивидуални функции на Земята. Тези специфични назначения включват световните финанси, военните технологии и развитие, контрола върху съзнанието, религиите и медиите.
Всяка една от 13-те управляващи фамилии има и Съвет на 13-те. Числото 13 има велико значение за тях. Те знаят, че има 12 вида честоти, преминаващи през 10-те вида Христово Съзнание. Целокупността на тези 12 честоти е равна на 13-тата енергия. Това било разглеждано като най-мощното знание.
Те знаят и че всъщност има 13 зодиакални знака, не общо познатите ни 12. От векове пазят тайната за 13-та зодия скрита, защото тя е знакът на Дракона. Те пазят в тайна характерните черти и особености на този знак, за да не навеждат на мисълта за рептилски мисловен модел.
Те са познати като “Комитета на 300-те”. Тези фамилии включват такива бележити имена като Анджели, Балиол, Бийл, Бел, Бувиер, Буш, Камерън, Кембъл, Карнеги, Карингтън, Куулидж, Делано, Дъглас, Форд, Гарднър, Греъм, Хамилтън, Хариман, Хайнц, Кун, Линдзи, Лоеб, Мелън, Монтгомъри, Морган, Норман, Опенхаймер, Роудс, Рузвелт, Ръсел, Савой, Шиф, Сетън, Спенсър, Стюърт, Тафт, и Уилсън. Има и много други.
Комитетът на 300-те използва много и добре познати институции, за да осъществява своите цели, включително и Съвета за Чуждестранни Връзки, Билдербергите, Трилатериалната комисия, Римският клуб, Кралския Институт за Международни Връзки, Мафията, ЦРУ, Националната Агенция за Сигурност (NSA), Моссад, Специалните служби, Международния Валутен Фонд, Федералния резерв, Федералната Данъчна Служба на САЩ и Интерпол. Всички те са частни организации или корпорации, нагласени като обществени служби, но всичко това е много далеч от истината.
Структурата на илюминатите също създава и изкуствени държави, за да придвижи по-далеч целите си. Примери за това са: САЩ, Швейцария, Кувейт, СССР, Панама, Израел, Италия, Югославия, Великобритания, по-голямата част от Африка, всички арабски държави и всички държави от Централна и Южна Америка. Тези нации са създадени за натрупване на благосъстояние, за управление на фамилиите и техните поддръжници, за да скрият или задържат тяхното богатство и за да създават нестабилни условия, които са необходими при започване на войни, или за увеличаване на военния бюджет.
Щвейцария е била създадена като неутрален банков център, за да имат фамилиите сигурно място, където да пазят капиталите си, без да се страхуват от разрушения при войни или любопитни очи.

Дизайн :