Диверсионното клане на ‘MK-ULTRA’ в Блексбърг Вирджиния

virginia1.jpg На 16 април имахме още една диверсия планирана да съвпадне с “Wantagate” (най-новият финансов скандал свързан с Ватикана) във формата на операция “Манчурският кандидат” изпълнена със загадъчни и “необикновени”аномалии в които “роб на секретна програма Монарх” и студент уби геомасонско точния брой от 32 жертви, включително и Еврейски професор с румънски корени, преди да насочи оръжието си към себе си и да “завърши” езотеричното число от 33 смъртни случая.

Стрелецът , който впоследствие е идентифициран като 23 годишният студент на Вирджинския технически университет от горните курсове Cho Seung-Hui, който има корейски корени се е постарал да застреля всяка своя жертва ТРИ пъти и сега ще обясним защо. Без да влизаме в подробни детайли за Луциферианския “майнд контрол” програмиращите практики(от Луцефериански Химлериански, Института Tavistock и Йезуитско Илюминатски произход в съвременния контекст) факт е че Омега мозъчното програмиране, което се контролира между другото от Изпълнителен Контролен Борд (Великия Друидически Съвет) използва числени кодове за да придобие насилствен достъп до травматизирани и препрограмирани “роби” оперативни работници в които “задействащият” числен код подтикващ контролираната оперативна жертва да извърши убийство е 3221456. Забележете първите две цифри съвпадат с броя на жертвите на Cho . Универсалният програмиращ код за достъп към “програмираните вътрешни компютри” на този умствен сектор, който контролира “робите” от програмата Монарх е 33123113211. Забележете също че първите две цифри съвпадат със “завършения” брой на умрелите включително на масовия убиец, като също го подтиква да застреля всяка жертва ТРИ пъти.

Както при 9/11 и други произхождащи от ‘MK-ULTRA' контролирани “Черно Операционни” зверства, подобни тайни нумерологични знаци от Химлериански, ЦРУ и Психнични операции характер, не са НИКОГА “съвпадения”, а са НЕИЗМЕННО планирани за да дадат сигнал на тези, които Ленин нарича “заинтересованите”, истинският сатанински (разузнавателен) прозиход на Илюминатското зверство за което говорим.Това става чрез поставени , конролирани кадри, които могат да бъдат задействани по всяко време от техните оператори в Агенциите.В този случай се тероризират студенти стипендианти в повечето случаи със съдба свързваща ги с армията.Мадридските зверства например се случиха 911 дни след 9/11.

 

Числени улики за “Монархската” абоминация (отвратително дело) в Блексбърг

Тази езотерична информация е включена тук по много важна причина, като задължително трябва да се напомни че нумерологията, астрологията, странните ръчни сигнали , особените емблеми, корпоративните логота и символиката играят огромна роля като сигнални механизми измежду обезумелите рангове на тъмния подземен свят на глобалното Масонство и Илюминизъм, който ясно се представя чрез тези серийни контролирани и предварително планирани абоминации, които се извършват от луциферианските разузнавателни “служби”. Иранският президент и познат като “Savak” оперативен работник от разузнаването и сатанист Махмуд Ахмадинеджат е бил сниман да извършва “дяволския” ръчен сигнал , който изисква съзнателен акт на свиване на втория и третия пръст на лявата ръка докато първия и четвъртия (без да се брои палеца) стоят изправени. Тази снимка е била показана от анализатора Henry Mackow заедно със снимка на президента Джордж Буш младши, който прави подобен знак на неговия втори бал по случай встъпването му в длъжност. За сериозните анализатори това потвърждава че моментния Ирански сценарий е фалшив и е режисиран от “Мрежата”.

В рамките на 48 часа Техническия университет във Вирджиния някак си успява да организира масова дистрибуция на свещи и свещници за всички студенти от района в Блексбърг, да планира оркестрирания в Нацистки стил, прегъващ мозъка “мемориал” – събитие посетено от президента на САЩ- и да представят последователността на зверствата като военна операция(която и напрактика си беше). Когато журналисти откриват че извършителя на зверствата има сестра, която е завършила Принстън през 2004г. и която сега работи в Държавния Департамент един от тези които са търсили домашните адреси на двамата, открива че са еднакви и пътува заедно с други колеги журналисти към семейния дом в Centreville Вирджиния само за да открие, че цялото семейство е било внезапно преместено от това място преди това. И в Четвъртък 19 април 2007г. сайта на университета изведнъж е бива недостъпен. Блексбърг се намира на удобно разтояние на 215 мили от Ричмънд Вирджиния, където един или повече оператори от разузнаването занимаващи се с Психични операции са установени.По американски стандарт това е все едно съседско разтояние и оттук изборът на този Вирджински университет за планирана масова психо-операциона абоминация.

Сестрата Sun-Kyung Cho , която е завършила икономика е стажувала в (занимаващото се с наркотици) американско посолство в Банкок е била разкрита, от The Daily Princetonian на 17 април 2007г. че е назначена наскоро като “контрактор в Държавния Департамент”.

Точно както студенокръвното, програмирано и задействано убийство на 32мата студенти в Блексбърг дава значителни езотерично-нумерологични улики, за тези,които “разбират” че това зверство не е било “инцидент”и точно както 911 се случва да е точно номера за спешна помощ в САЩ, изборът за кулите Близнаци за този “Пожар на Райхстага” тип операция на 9/11 има специално сигнална значимост за тези скрити америкаски Химлеровци и Луциферианци, които в момента контролират американското правителство.

В допълнение от един друг материал са и следните факти: Браян Уилямс от NBC интервюира двама студенти единия от които е бил прострелян.Следните факти излизат наяве когато се срещат лице в лице.

1.Не го познава от университета.

2.Презареждането на полуавтоматичните пистолети става много бързо

3.”Изглежда трениран” да използва оръжие – професионалист

4. Носи червена шапка (впечатление за тренирана “барета”)

5.Властите казват че няма документ за самоличност в него.

6. Облечен е в черно (професионално облекло).

7, Телефон с камера записва “взрив” след изтрелите.

Университетската полиция стои без да прави нищо 2 часа без да уведоми стидентите или факултета. По време на пресконференцията казват че често правят учения за подобни ситуации. Президента на университета и полицейският шеф на района са абсолютно без емоции по време на двете пресконференции – много важен факт.

Превод: Alien

Целия материал който засяга и други теми можете да прочете на английски тук:

http://www.worldreports.org./news/57_vreeland's_warning_o

Дизайн :