Тайното правителство обещава големи промени

snimlaТайното правителство на САЩ и ЕС е обещало голяма ревизия на политиката си във връзка с предупреждението, което получи от Китайското тайно общество. Това твърди висш представител на Японската полиция и Фримасон , който е действал като посредник при разговорите водени с Китайското тайно общество.”Очаквайте големи промени през есента” – казва той в своя коментар, потвърден и от член на Японското кралско семейство.”Това което ще видите е завършека на 50 годишната кампания на Буш старши да превърне САЩ във фашистки режим” казва агента на тайната полиция.”Буш старши в момента е разбит човек със симптоми на старческа деменция”, добавя източника.

 

Ако може да се вярва на източника Американския президент Джордж Буш ще подаде оставка преди да изтече неговия мандат и ще бъде заменен от временно правителство оглавено от Ал Гор. С това ще започне 2-3 годишен междинен период през който някои подтискани досега технологии – като свободната енергия ще бъдат пуснати в действие и ще бъде въведена нова система на управление на планената според тези два източника.”Те (Илюминати) знаят че края на тяхната власт идва и не искат тя да приключи по грозен начин” казва източникът на полицията.

Скорошните смутове на пазара включително Китайската заплаха да продадат доларите си е била част от договаряне за големите промени в тайния баланс на силата.

Има и някои окуражаващи сигнали. Сълзливата оставка на президетския „мозък” Karl Rove премахва централен ключ от режима на Буш.И последвана от 6 други оставки изглежда че плъховете напускат потъващият кораб.

В Япония пък победата на опозиционната Демократическа Партия в скорошните избори за горна камара могат да доведат до края на войната в Ирак и Афганистан. Лидера на японската Демократическа партия Ichiro Ozawa обеща да блокира подновяването на „антитеростичния закон” който позволява на Японските сили за отбрана да предоставят на САЩ значителна логистична подкрепа за война в региона.Без тази подкрепа е малко вероятно САЩ да имат необходимата мощ да продължават тези войни.

Следва и Обещанието на британския премиер Браун да махне Британските войски с или без одобрението на САЩ – това ще означава че режима на Буш губи последния си голям съюзник. Браун също публично порица Буш по време на скорошната му визита като публично отказа да вземе сувенира , който му беше подарен.

Има също знаци че Японските избори са били манипулирани зад кулисите за да помогнат на Демократическата Партия да победи в Япония. Малко преди изборите Японските медии неочаквано започват да пускат страшно много инфо за пенсионен скандал за който не се е писало 5 години.Това било съществено за победата.Можем да видим общи избори най-рано тази есен които ще бъдат последвани от правителство на Японската Демократическа партия. И края на пост-военния Японския режим.Това може да е знак за разбито влияние на Рокфелер в Япония.Въпреки всичко това Не е знак за отслабен илюминатски контрол в Япония тъй като самия Ozawa е Фримасон.

Въпреки позитивните развития, най-голямата тревога е относно публичните предвиждания за нова „терористична атака” в САЩ, която да бъде извинение да задейства военно положение. Но такава атака във времето в което живеем „не би могла да заблуди никого” казва източника. Много американски граждани може и да бъдат заблудени, но другите правителства няма да повярват.”Тайното правителство знае че не може да изпозлва старите номера повече”.

В същото време Китайските тайни общества следят внимателно за всякакви опити да се разпространи болест или някакви други биологични атаки с цел гиноцид.Те дадаха само едно предупреждение и сега са инициарали пълно затъмнение в новините . Не съм напълно запознат с това какво смятат да правят ако има нов пробив , но те казват че ще предприемат мерки които ще бъдат „непредвидими и по-лоши от очакваните”.

Формира се и нов анти-Ротшилд алианс в Токио. Той предупреждава, че целия режим на Буш е вероятно създаден да играе ролята на „лошото ченге” и да плаши хората насочвайки ги в ръцете на ЕС – „доброто ченге”. Тези от Токио казват , че може да има и други изненади включително фалшива НЛО инзвазия , която била идея на Хенри Кисинджер през 1991г. на срещатата на билдербергите.”Ще трябва да видим поне 4 или 5 стъпки напред за да стоим над тези хора” казват от алианса.

Засега ЕС се състои само от правителства , които са контролирани тайно от Ротшилдови (Турция също е васална на Ротшилдови).Техните таен парламент – Билдербегите вече са показали че са расисти като отказват да пуснат каквито и да е японци да се присъединят.Като резултат от това всяко усилие ЕС да стане база на световното правителство е обречен на неуспех.

Анти-Ротшилдовия алианс (с дискретната подкрепа на Китайските тайни общества) ще контактува с лидери от Русия , Китай , Индия, Мюсюлманските страни, Южна Америка, Африка и други за да създаде световен съюз който юе изиска нов път по който да се управлява планетата.

Съвета за сигурност на ООН ще бъде заменен с нова структура , която по-точно да представлява хората на планетата. Както е в момента 4 от 5 от постоянните члена на съвета са представители на Кавказки нации( с бяла кожа) въпреки че само 17% от световното население са от Кавказката група.Този глобален апартаид ще трябва да спре.

Световната финансова система също ще бъде заменена с по-прозрачна и справедлива система която се основава на повече от простата човешка алчност като основен стимул за транзакции.

След като това се направи ще може да започне 3 годишна кампания срещу петте бича за човечеството: войни, бедност, унищожаването на природата, невежеството и болестите.Това може да бъде тест за заменянето на Хегелианската система (да се поставят опозиционни сили една срещу друга във война) със система в която хората се съревновават по отношение постигане на определени предварително избрани мирни цели.

На индустриите и лобитата, които зависят от война и смутове ще им бъдат дадени нови цели и посока. Една възможност е дългосрочна кампания да се тераформира Марс.

Хората трябва да бъдат търпеливи обаче. Тези промени ще станат за период от няколко години а не месеци. През това време нека видим дали ще има изненади през есента както е обещано.

От Benjamin Fulford

Превод : Alien

Дизайн :