НЛО и Кабалите

В тази тема ще бъде направен опит да се даде дефиниция на все по-често срещаното понятие - „Кабал” и тясната му връзка с покриването на НЛО.

 snimka

 

 

Кабалите – геоплутократичен „елит” с наклонност към глобална доминация

 

От д-р Richard Boylan

 

 

 

 

Кабалите се отнасят към група клакьори, които се явяват глобални плутократични манипулатори. Те използват своето безмерно богатство, престиж и власт за да контролират правителства и икономики и да увековечат своята душаща примка над обществото. Тази група обхваща най- егоистичните личности мегаломани и социопати.


 

Някои от тях са важни клечки в Съвета на Bilderberg, Съвета по Международни отношения и Трилатералната комисия , които се явяват като определящи световната политика групи. Но тези групи не са синонимни на Кабалите откакто в тях също има и личности с добри намерения! Кабалите са вид „паралелно правителство” на официално избраните и назначени правителства на по-развитите страни.

Измежду Кабалите могат да се определят 5 клона Те са: Изпълнителен клон, Разузнавателен клон, Военния Департамент, Клона на военната индустрия и Финансовия Департамент. Анализ на главните цели на тези 5 клона подсказва че целта на Кабалите е да упражняват прикрит контрол чрез:

 

 

1.Събиране на подробна институционална и лична информация.

2.Провеждане на национална и международна политика независимо от установените Правителства.

3.Развиване на високотехнологични оръжия и оборудване и с тях изграждайки малки специализирани супермобилни елитни военни части за да реализират тайната си политика когато имат нужда без да има нужда да зависят от официалните и „ненадеждни” Военни служби (чието раболепие към Кабалите е доста подозрително).

4.Развиване на военни възможности да се отхвърли всяка заплаха на статуквото (включително несигурните онтологични, социални и икономически въздействия на разкриването на реалността на НЛО и извънземното присъствие) чрез разработването на Star Wars/BMDO земно и космическо наблюдение и мрежа от оръжия SDI.

5.Отричане на информация която компрометира Кабалите от всички външни „имам нужда да знам” нива на политиката.

6. Упражняване на контрол над паричните запаси, възможности за кредит, и стойността на парите чрез политически решения направени извън официалните правителства.

 

Кабалите са също злата група която стои зад продължаващото неуторизирано Прикритие на НЛО. За нещастие те имат някои от ключовите позиции в Групата за Специални Изследвания към Американския Съвет по Национална Сигурност., който контролира официалната правителствена информация и достъп за НЛО .

 

Тъй като Кабалите имат огромно международно богатство с което да разполагат те имат средствата и влиянието да са сигурни че по-голямата част от обществените публикации са с негативен тон. Тяхното мислене е че ако те не могат да ви продадат лъжата че „НЛО не съществува” тяхната отбранителна стратегия е да ви убедят че „те са зли нашественици” Така презентациите които те финансират и излъчват предствят Звездните Посетители като мъчители , заговорници и чудовища.

 

Неуторизираното прикритие на НЛО трябва да бъде разграничено от официалното правителствено прикритие!

Неуторизираното прикритие на НЛО е организация която извършва отвличания и тероризира невинни цивилни замаскирани като „извънземни отвличания”. Те извършват „осакатявания на животни” надявайки се гневните фермери и тероризираните цивилни да обвинят „извънземните”.

 

Трябва също да се отбележи че някой от ярките съобщения които са представяни на широката публика като „зло поведение от извънземни” са всъщност тайни психологически военни операции от човешки тъмни военно-разузнавателни части. Тези ренегатски части отвличат цивилни без легално позволение и оправдание. Те дрогират тези които отвличат. Те преднамерено сплашват разпитват, насилват физически и дори изнасилват цивилните, които отвличат. След това тези части използват техники за мозъчна промивка за да накарат цивилни да забравят за военното отвличане , докато им поставят нарко-хипнотичен имплант от фалшиви спомени за ужасни преживявания познати като „ извънземни отвличания”.

 

Това е нивото на злото, извращението и коварството които Кабалите възпиращи истината за НЛО извършват за да запазят монопола си над високо напредналата извънземна технология придобита от паднали НЛО: монопол който им носи трилиони долари печалба през последните 40 + години.

 

Оперативните работници на Кабалите също тероризират някои изследователи на НЛО които стигат прекалено близо до истината и дори убиват някои от тях. Те похищават психотронни оръжия за неуторизирано използване над техни врагове или над невинни цивилни , които служат за опитни свинчета . Напрактика повечето ужасии извършени като прикритие на НЛО идват от Неуторизираната Кабалска версия за НЛО покриване. Кабалите честно използват тайните си агенти при военните и разузнавателните организации (за да замаскират още повече факта кой стои зад всичко това).

 

Официалното правителствено прикритие на НЛО е сравнително меко. Въпреки това то е морално отговорно за глобалното страдание което можеше да бъде парирано ако хората имаха достъп да чиста непретолна енергия, психотронни лекуващи машини, ZPE захранвани хидропонични машини за производство на храна, гравитационно щитови супербързи въздушни линии , морски кораби и безмерна информация за познание на духовна, матафизична , и научна тематика, която Звездните Посетители искат да споделят с хората от Земята.

 

Някои дистанционно виждащи (remote viewers) виждат Кабалската власт да бъде силно намалена между 2003-2006г. Кабалите със сигурност ще бъдат захвърлени на бунището на историята когато преминаването от Четвъртия Свят ( сегашната социална неразбория) към Петия Свят (космическо, точно нематериалистично мирно общество) се установи през 2012г.

 

 

Превод: Alien

 

Дизайн :