За Ареа 51

Аrea 51, Езерото на младоженците (Groom Lake), Страната на сънищата (Dreamland)...

Това са наименованята на военната база на САЩ в Невада, която е толкова секретна, че даже я няма на картите. За изследователите на НЛО това е мястото от където се осъществяват контактите с извънземните, където кацат техните летящи чинии, от където се използват технологии за контрол на мозъците, където кацат и излитат невидими хеликоптери и самолети...

Има и специалисти, които твърдят, че тези технологии са направени от човека или са резултат на таен договор между правителството на САЩ и извънземните. По тези проблеми се обърнахме към бившия регионален директор на гражданското разузнаване и специалист по Area 51 Норио Хаякава в Калифорния:

"Изучавам Area 51 над 30 години. Още през 1964г. бях впечатлен от т.нар. инцидент Сокоро в щата Ню Мексоко, когато военен патрул забеляза летяща чиния, кацнала до едно малко градче. След като свърших училище в Йокохама заминах за САЩ. Избрах Ню Мексико и започнах да събирам информация за НЛО. По едно време допуснах и вероятността, че правителството на САЩ има "връзка" със ставащото след 1947г. и с онова, което се беше "разбило" в Ню Мексико. Започнах да проучвам възможността, че специални служби на САЩ правят ехперименти с НЛО.

За мен това е извън съмнение. САЩ правят експерименти от много години. След Втората световна война стотици немски специалисти, инженери и шпиони се пренесоха в САЩ. Те станаха гръбнака на американската космическа програма, която прерастна в НАСА. Някои от тези специалисти заминаха за далечни зони, като Area 51, в Невада. В Ares 51 или Dreamland според мен американците, изпробват летящи чинии от много години. В началото Area 51 беше малък. Но сега в него има над 1000 сгради, над 2500 работници като всичко това се контролира от Lockheed Corporation. Вероятно цялата програма е ръководена от т.нар. световен елит по пътя към установяването на Новия Световен ред (New World Order). Специалистите като мен са убедени, че тази група глобалисти се опитват да използват изкуствени заплахи отвън - война, природни катастрофи, изкуствени кризи. На цялото човечество трябва да бъдат промити мозъците, за да повярва в извънземната опасност.

Area 51 играе важна роля в тези планове. Тя е известен като Groom Lake или Dreamland. Трудно е да бъдат разграничени наименованията, тъй като комплексите на езерото са част от Area 51, който заедно с комплексите на Area 4 (Site 4) - в подножието на планината Papoose, е част от Dreamland. Всичко това се намира в североизточния край на Невада но няма нищо общо с районите за ядрени опити. В пълна секретност се изпробват няколко вида летящи чинии с циркулиращи крила, включително метална чиния с дискообразна форма. Районът се намира на около 125 мили северозападно от Лас Вегас, в Невада. Dreamland, според мен, в бъдеще ще бъде центъра на сателитна система за свръзка която ще централизира цялата глобална световна компютърна система. Не изключвам и възможността от супер компютърна станция, излъчваща холограмни картини в атмосферата, за да бъде контролиран начина на мислене на населението на земята по едно и също време. Друга секретна програма HAARP, която се тества в Гакона - Аляска, превръща част от йоносферата в рефлектиращ прожекционен екран. HAARP трябва(ше?) да бъде въведена през 1998г.

Между другото не забелязвате ли нещо странно за 1998г.? Това е годината на тройното 666. Разделете 1998 на три и ще получите 666. Това е част от символите на сатанизма. 1998г. е също 50-та годишнина от създаването на Израел. Дали не е случайно? Някои специалисти считат, че световният елит, който контролира правителството на САЩ, може да инсценира "нашествие на извънземни". Това е възможно. Фалшива атака на пришълци през следващите години може да бъде "осъществена" за да буде пуснат в ход първия етап от Новия Световен Ред. Последните филми "Пристигането" и "Денят на Независимостта" са част от започващото хипнотизиране на външната "опасност".

Не е тайна, че Лорънс Рокфелер (брат на Дейвид Рокфелер) финансира програмата НЛО - извънземни. Това е закономерно. Фондацията на Рокфелер в Северна Америка и Финансовият конгломерат на Ротшилд в Европа са съставна част от заговора на Билдербергите. Тяхната задача е е да установят Новия Световен Ред до 2002г. Необходима е тотална паника за да бъдат принудени хората да се откажат от своите основни права в полза на някаква глобална защитна система. В този сценарий важна роля играе "извънземната опасност". Страхувам се, че по наташните експерименти на програмата HAARP в Аляска могат да доведат през следващите 2 години до резки нарушения на климата на земята. Възможни са и експерименти за контрол на мозъка чрез използването на определени радиочестоти, насочени към части от световното население. Има голяма опасност хората да бъдат въвлечени в безпрецедентното манипулиране от т.нар. световен елит.

За мен, като японец, основната защита срещу тази опасност може да бъде духовният щит. Трябва да се въоръжим духовно. Не говоря за нито една религия. Да си религиозен не означава да си духовен. Трябва да се обединим. Човечеството трябва да премине към изпитаните форми на самоуправление и самозащита. Това не са измислици. Знам за какво говоря. Трябва да се подготвим за настъплението на тъмните сили на Новия световен ред. Пистолетите не могат да спрат технологиите, които ще бъдат използвани, за да ни подчинят. Срещу тях трябва да се воюва с духовност, с вътрешна сила и убеждение. Не е изключено именно в Area 51 да се осуществява контакта между световния елит, обричащ ни на робство и извънземните. Никой никога не е казвал, че те непременно са добри. Ами ако съвпадат и двете злини?

Във Вселената със сигурност няма да сме първите, които се борят с такава опасност. Нещата през следващите години ще имат бясна динамика. На хоризонта се задават нови опасности. Дали човечеството е готово за тях?"

От: в-к Строго секретно www.strogosekretno.com
Дизайн :