Самолет на Луната

samolet malka.jpg

Този американски бомбардировач от времето на Втората световна война е заснет на Луната. Как е попаднал там, досега си остава неясно. Във всеки случай пилотът му не е прелетял без чужда помощ цялото това разстояние. Самолетът и до днес си стои там, в кратера.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

(...) Но какво да говорим за похищение на отделни хора, ако са известни случаи на похищения на цели екипажи. Неотдавна читателите имаха възможност да видят снимката, получена от съветския космически апарат, който фотографира Луната и запечата в един от кратерите... американски бомбардировач от времето на втората световна война, похитен с целия си екипаж от НЛО.

(...)

     

Кой все пак отнесе американския бомбардировач в лунния кратер?


От статията в канадския седмичник "Уиклиърлдс нюз" научаваме за странния случай, станал с един съветски пилот преди 45 години. Открива ли се недостигащото звено от главоблъсканицата?
Бившият летец-изпитател Пьотр Губенков е убеден в това, че американския бомбардировач, намерен на Луната, е бил захвърлен там от космически пришълци - убеден е, защото тези същите пришълци са се опитали да отвлекат него, заедно със самолета му!!! Пенсионерът-летец разказва, че сребрист пурообразен НЛО се е опитал да "погълне" самолета му над Берингово море преди 45 години.
И неговият впечатляващ разказ удивително разкрива странната тайната на бомбардировача в лунния кратер, за който беше съобщено в пресата през 1988 година: "Ние притежаваме снимки, на които е изобразен бомбардировач с американски опознавателни знаци от времето на втората световна война, лежащ в лунен кратер. Две години си блъскахме главите как е можало да се случи подобно нещо, - казва ученият С. Макеев. - Историята с летеца Гуренков е достатъчно правдоподобна и само потвърждава версията на онези изследователски групи които вярват, че извънземни са откраднали самолета и са го пренесли на Луната."
Умопомрачителното приключение на летеца се случило през лятото на 1948 година, когато той извършил тренировъчен полет край сибирските брегове.
"Това беше най-обикновен полет, докато най-неочаквано отстрани се появи бляскащо пурообразно тяло, подобно на което никога дотогава не бях виждал. - спомня си летец-изпитателят. - То беше дълго най-малко половин километър (вероятно кораб-майка - бел. коресп.) и направено от някакъв блестящ металически материал, толкова ярък, че ми беше много трудно да го гледам. Въздухът беше спокоен, но изведнъж се появи такава турбулентност, че аз едва можах да овладея своя самолет.

samolet.jpg
След това изведнъж широко се отвориха две гигантски врати, подобни на врати на хангар и аз усетих как нещо започна да всмуква самолета по посока на НЛО. Можех да виждам фигурите, движещи се насам-натам в светлината, идваща от вътрешността на обекта; можех да виждам и как ТЕ се вглеждат в мен.
Опитвах се да се измъкна, но бях съвършено безпомощен, тъй като самолетът се всмукваше като от огромна прахосмукачка. В съзнанието ми нямаше съмнение относно това, че моят самолет, с мен заедно ще бъде всмукан и похитен.
"
Но изведнъж зловещото космическо тяло изпуснало виещ звук така гръмко, че изплашеният до смърт летец можал да го чуе през рева на собствените си мотори.
Секунда по-късно огромната врата се затворила и НЛО изчезнал от погледа, освобождавайки руския изстребител от хватката си.
"Приличаше на нещо такова, като че ли при тях беше прозвучала тревога или зов за помощ и съществата на борда на космическото тяло изведнъж загубиха интерес към мен, - разказва пилотът. - Това стана така бързо, че аз не успях дори да мигна."
Потресеният летец се върнал в базата, но никога на никого не разказал за своето страховито стълкновение, тъй като се боял това да не навреди на неговата военна кариера и на мечтата му да стане космонавт.
Но когато прочел за тайнствения бомбардировач на Луната, Гуренков, който е прелетял по различни авиолинии 32 години, решил преди да се пенсионира да разкрие своята удивителна тайна. "Сега вече никой не може да ми навреди." - казал добродушният човек.

"Сега, когато знаем, че извънземните имат интерес към похищението на военни самолети от Земята, а също и способността да осъществяват това, възможно е да отговорим на ред въпроси относно други изчезнали самолети." - казва Макеев.

Кореспондент: М. С. Елцин - президент на SACCUFON
Дискусия във форума: http://www.xnetbg.net/www/site/smf/index.php?topic=139.0
Дизайн :