Секретен Космос

secret_space_zaglavna.gifОбобщение: Нацисти. ЦРУ и Проекта Кламер.Робски труд използван в ракетните заводи на Werner Von Braun. Човешки изработени летящи чинии от Втората Световна Война. Тайните оръжия на Хитлер. Jack Parsons, Aleister Crowley и ракетните системи JATO. Окултни имена за космическите совалки.Как НАСА фалшифицира снимките от Аполо на Луната.НЛО-та в Америка. Днешната MJ12 и Проекта Манхатън.Тайното правителство. 33 рангов Луцифериански контрол над НАСА. Масонския Флаг на Луната .Претенция за Лунната повърхност като територия на Международното фримасонство. Агресивни извънземни. Защо не се върнахме на Луната? Астронавти и извънземните. Космически Змии и Създания в горната атмосфера. Странни апарати филмирани близо до руската космическа станиция МИР. Сферични НЛО. Сибирската извънземна инсталация. Извънземни отвличания в Русия. Набиране на технология от чиниите в Розуел. Програмата “Mеждузвездни Войни”. Ядрения кошмар на НАСА, Плюс още.... Секретен Космос – илюминатското завоевание на Космоса

Този филм е правен 7 години и авторите му са пътували до 3 континента и 14 държави за да го завършат. Много клипове на НЛО за взети директно от камери снимащи от Космическа Совалка – невиждани досега от публкиката. Материала показва как са замесени Алистър Кроули, Сатанисти, и фримасони с висок ранг в Лунните мисии на Аполо.

Филмът е дълъг 2 часа документално изобличава скритата история на НАСА и връзките и с Илюминатската мрежа от тайни общества.

Този филм показва тайната космическа програма на НАСА контролирана от висши Окултисти. Ние анализираме видео материали на НЛО снимани от астронавти от НАСА докато са в совалката и питаме дали НАСА тайно не е осъществила контакти с извънземни.

СЕКРЕТЕН КОСМОС ви отвежда дълбоко в тъмния окултен свят на Нацистка Германия, където евреи и бивши френски участници в съпротивата са използвани като като роби за да разработят ракетнобазирани оръжия като V2 и V1 'Doodlebug' – предшественикът на днешните ракети Круз.

Ние обясняваме как бивши СС Нацисти са доведени в Америка от ЦРУ с помощта на “Проект Кламер” като са им поверени висши постове в НАСА. Ние също виждаме как “Jet Propulsion Laboratory” на НАСА в Пасадена е основана от Jack Parsons – ракетен инжинер, който е бил ученик на Алистър Кроули.От късните 40 години на 20в. до сега нечист съюз от последователи на O.T.O, Нацисти и висши 33 ранг фримасони мамят американския данъкоплатец с милиарди долари и няколко фалшиви лунни мисии, за да продължават своята работа над тайни операции финансирани от “черен бюджет”. Това са серии от тайни космически програми , моделиране на космически апарати и оръжейни системи , които осуетятват атаки от извънземни кораби. За първи път на филм ние виждаме 'Baby Shuttle' – Совалка бебе- малка космическа совалка , която се намира вътре в другата совалка и после се пуска в космоса за тайни операции.

Звучи невероятно, но СЕКРЕТЕН КОСМОС съдържа богатство от документи , снимки и видео, които доказват всичко това.

СЕКРЕТЕН КОСМОС показва факта че почти всички от първите американски астронавти летели в космоса са били 32 или 33 ранг Фримасони .А брата на един от командващите мисията Аполо е бил назначен за Върховен Велик Командир на всички фримасони в Америка като благодарност за направата на фалшивите Лунни снимки през 1969г.Чрез използването на ракетни технологии изобретени от архокултиста Jack Parsons , Големият Шеф на НАСА - Werner Von Braun и неговият екип от екснацисти започват да филмират много НЛО-та които астронавтите виждат по време на техните полети. Те именуват летателните апарати на НАСА на Богове от митологията и дори именуват ракетата “Титан” на техния ментор Алистър Кроули. Ние показваме най-голямата тайна на НАСА – че за съществуването на извънземни летателни обекти се е знаело от ранните 50 години на 20век и че патентите на Никола Тесла 'Death Ray' – смъртоносен лъч са разработвани за космически базирани оръжейни сиситеми за да свалят нападaщи извънземни кораби – както е споменато от висшия офицер от Пентагона – полковник Филип Корсо в неговата книга “Денят след Розуел”.

Ние изследваме доказателствата представени от книгата на Корсо и ги сравняваме с последните НЛО видео материали филмирани от астронавти на НАСА на борда на космическа совалка.

СЕКРЕТЕН КОСМОС съдържа дузина от НЛО клипове и снимки които не са виждани досега - включително рядък клип от Втората Световна Война на човешко изработена “летяща чиния” изобретена от Нацистите използвайки дизайни които са били “ видени и взети” от физическия етер от членове на окултното Туле Общество.

СЕКРЕТЕН КОСМОС е документален филм който е пълен с изненадващи материали включително сегмент показваш не по-малко от 6 Илюминатски –Фримасонски ръкостискания които са били разменени между персонал на НАСА в контролната станция.

СЕКРЕТЕН КОСМОС събира заедно автори и изследователи които са експерти в техните собствени полета на изучаване. Ние вземаме показания от руснака ВАЛЕРИ УВАРОВ за извънземните “сканирания” , отвличания на хора, за да намерим биохимичния/психически”ключ”. Ние също разследваме скорошното откритие на древен механизъм намерен в Сибирска гора, който изглежда може да изпарява комети и астрални тела, които могат да се сблъскат със Земята.

JAIME MAUSSAN говори авторитетно за “тайните правителства” , групата MJ12 и скорошните НЛОматериали филмирани в САЩ и Южна Америка.

MARCUS ALLEN е редактор на Британското издание на NEXUS MAGAZINE и се възприема като един от водещите авторитети анализиращи снимки от Аполо, за които се предполага че са правени на лунната повърхност. MARCUS ни показва как гигантски модeли и студия са построени от НАСА за да измамят с милиарди долари американския данъкоплатец като се направят фалшиви лунни експедиции и това да се използва като пропагандно оръжие в “Студената” война.

СЕКРЕТЕН КОСМОС показва обширни интервюта с двама Британски автори – Дейвид Айк и Крис Евърард. Ние представямe анализи на най- скорошните видео записи.на НЛО-та направени на борда на космическа совалака, които доказват отвъд всякакво съмнение , че не само астронавти на НАСА активно снимат НЛО почти всекидневно, но че и някакъв вид лазерно оръжие (хваното на видеото) се използва срещу тези извънземни апарати.

Hip Hop Chronicles описва “СЕКРЕТЕН КОСМОС” като филм от който може да ви увисне ченето от това как американските илюминатски семейства искат да доминират на планетата Земя като контролират космоса.... най- важния филм за извънземен контакт и контрола над човечеството който е правен досега. Поразителен материал.

Списанието MODERN ASTRONOMER казва “..Това е прекалено много за възприемане, но този филм логично и хронологически прекосява няколко десетилетия на космически и НЛО изследвания , събирайки заедно различни нишки и със сепващо мозъка изобличение ни показва как “дясната ръка” на Алистър Кроули използва окултна магия за да разработи ракетни технологии, които и до днес се използват от НАСА. Дори ако и 1% от тази невероятна информация е вярна човечеството е в голяма беда. Гледането на този филм ще промени тотално вашата нагласа към НАСА и “Извънземния феномен”

Филмът може да гледате тук: http://www.thelastoutpost.com/site/1515/default.aspx

Официален сайт www.secretspacedvd.com

 

 

 

Превод:Alien

Дизайн :