Хора ли са създали НЛО и защо технологията е все още секретна?

Сигурен съм, че сте чували за Никола Тесла. Неговата беше работата, която доведе до днешните НЛО. Той и Виктор Шаубергер са суперзвездите по отношение на технологията на летящите дискове. През Втората световна война нацистите са наблягали много на изследванията на Тесла, за да създадат това, което съюзническите пилоти наричали "Foo Fighters", или "Kraut Balls" ("Швабски топки"). По време на англо-американските нападения над Германия, тези светещи обекти прелитали близо до бомбардировачите с невероятни и невиждани дотогава скорости. Foo Fighter-ите са имали способността да повреждат вражеските радари, така американските пилоти са били принуждавани да прекратят мисията. По-късно когато вече са обърнали към базите си, топките от "цветни светлини" също са поемали в обратна посока. Всичко е документирано, дори има и снимки.

Следващото е от статията "НЛО - земна или извънеземна технология" на Ал Пинто:

 

Може би тези летателни апарати принадлежат на някой таен държавен проект. Има много доказателства, подкрепящи тези твърдения. Има доклад на Маршал Яроу и специалната му кореспонденция към главната щаб-квартира в освободен Париж. Публикувана е във в. South Wales Argus на 13 Декември, 1944 г. Гласи:
"Немците са създали тайно оръжие по време на новогодишните празници. Това ново устройство, което, изглежда, играе роля на противовъздушна защита, прилича на коледните топки по коледните елхи. Наблюдавани са да висят във въздуха над Германия, понякога поединично, понякога на групи. На цвят са сиви, а понякога - прозрачни."

Друга статия от в "Associated Press" датираща от 2 Януари, 1945 г. гласи:

"Сега, изглежда, нацистите са хвърлили нещо ново в небето на Германия. Странно е - мистериозните Foo Fighter-и се състезават със съюзническите изстребители по време на мисиите им над Германия.
Пилотите ги срещат вече повече от месец по време на нощните нападения. Никой не знае какво представляват тези въздушни оръжия. Огнените топки се появяват светкавично и летят паралелно със самолетите мили. Изглежда са радиоуправлявани от земята, според докладите на разузнаването...
"

Тогава защо нацистите не са спечелили войната с технологията на Foo Fighter-ите? Точно както ракетите Фау-2 и реактивните самолети, времето е изтичало. Хитлер е искал немският народ да издържи поне още два месеца преди да освободи тези "супер оръжия". Е, всички знаем, че края им е дошъл преди предвиденото.

Когато Съюзниците са навлезли в германска територия, те започнали да търсят и да прибират всичко свързано с новата технология. 2 години след войната, Кенет Арнолд, пилот, наблюдава летящи дискове, движещи се с много високи скорости. Той казва, че се движели като чинии, плъзгани по вода, като по този начин се ражда термина "летящи чинии".

Един от учените, довели до тяхната поява, е Виктор Шаубергер. Вече запознат с работата на Тесла, той започва да създава нови дизайни. След като Червената армия прибира всичко, което американската армия не успяла, те бомбардират апартамента му. По-късно са се носили слухове, че Шаубергер е отишъл при американците и е започнал да работи за техен таен държавен проект в Тексас.

В началото на 50-те години, науката изведнъж започва да изучава "антигравитацията". Много експерименти с летящи дискове са провеждани тогава. Някои от резултатите дори са публикувани в списания и вестници. Изведнъж в края на 50-те настъпва гробна тишина. Прекратява се отпускането на средства, а медиите не отразяват нищо по въпроса, защото новата технология минава на секретно ниво. По едно време дори се стига дотам, че някои учени са ставали жертва на "случайни" инциденти. Самият Шаубергер умира от разклатено здраве. На смъртното си легло той постоянно е повтарял, че: "Те отнеха всичко от мен. Всичко. Дори и мен самия." Когато летящите чинии са фотографирани от случайни наблюдатели, гледайки снимките, Шаубергер твърдял, че това са негови дизайни.

През 1947 г., когато Кенет Арнолд забелязва НЛО, ВВС са принудени да бъдат готови в случай на ответен удар от страна на Foo Fighter-ите. Фотографии на нацистките дискове скоро след това се появяват, в една от които германски кръст е ясно видим. На друга се вижда танково оръдие, прикачено на долния край на чинията. 

Преди всичко да затихне, на 11 Февруари, 1953 г. в статия на канадския вестник "Toronto Star" пише, че нова технология се разработва от компанията "Avro". Разкрива се проекта за конструирането на "Летяща чиния", която може "да се изкачи към небето." (Не става дума за "Avro Car", която също е летяща чиния). Източникът на информацията е Хоуи, министър на отбраната.
На 21 Април 1953 г. Торонто Стар пише за Фелдмаршал Монтгомъри и това как е станал свидетел на демонстрация на летящата чиния Аvro, наричайки демонстрацията "фантастична."

Отново, на 1 ноември, 1955 г., друга статия на същия вестник гласи "Високо засекретеният летателен апарат, за чието съществуване само малцина вярват, беше вчера показан на група американски експерти, включително военен персонал и учени". Какво правят американците там? Според вестника, канадското правителство е планирало да сформира цяла ескадрила от летящи чинии за отбрана на Аляска.

Защо правителството не ни е уведомило за тази революционна технология? Защото един от многото ефекти, които антигравитационните устройства произвеждат, е огромно количество ток, милиони волтове напрежение! Познато е като "свободна енергия". Този вид енергия се предава безжично и не се нуждае от енергопреносна мрежа. Ето защо когато "НЛО" се появи над къща, всички уреди магически започват да работят.

Светът е управляван от малко на брой, но много богати хора, които не си знаят богатството. В ядрото му се намира петрола, "черно злато". Ако свободната енергия се ползваше масово, тези богаташи ще загубят трилионите си долари, а това ще ги унищожи. Изведнъж цялата индустрия ще остане непотребна. Смешните проекти на НАСА ще бъдат закрити заедно със самата организация. Военно-индустриалният комплекс ще претърпи астрономически загуби. Краят на НАСА, компаниите за производство на отбранителна техника, петролно-газовите корпорации, енергийните и др. ще изсъхнат значително. С други думи свободната енергия ще убие златната гъска.

Представете си следното - с няколко пенита човек може да пътува до Луната с летящи дискове. Данъкоплатците ще сритат задниците на НАСА и военните. Публиката няма повече да бъде грабена от Военно-индустриалният комплекс. Международните банкери също ще се опарят от загубите на тези компании заради вложените пари в тях, да не говорим за автомобилната индустрия. Хората ще задвижват превозните си средства и ще захранват домовете си изключително евтино. Плащане за енергия ще е нещо отживяло и минало. Светкавица произвежда милиони волтове ток от въздуха и няма нужда от кабели, станции, енергийни компании, и др. Целта на международния заговор е да ни държи невежи, карайки ни да си мислим, че само с изкопаеми горива (нефт, газ, въглища, уран) се произвежда енергия. Пропагандата създава свят, който страда от изкуствено-поддържана "нужда" за петрол, който пълни джобовете на елита, задържайки го на трона. "В който е златото, в него е властта."

Дизайн :