Обезобразени животни

На 17 април 1998 година в британския фермерски ежеседмичник "Farmers Weekly" е публикувано странно обръщение до всеки на когото е известна някаква информация отностно често намираните мъртви животни от рода на едрия рогат добитък, които били намирани разхвърляни по пасбищата, зверски обезобразени. В обръщението са описани всички подробности отностно предаването на информацията като съответно са посочени и някои примери с фотоси на мъртви обезобразени животни.В посочения списък на най-често похищаваните и обезобразявани животни, освен от "домашната серия" са изброени и диви такива като например лисици, язовци, сърни, елени и даже мишки.Обръщението е подписано от Дейвид Кейтън - професор, патолог от гр. Манчестер, който моли да му се дават съобщения за всякакви случаи от територията на Кралство Великобритания. Следват и указания как и къде трябва да бъдат транспортирани обезобразените трупове на животните, независимо какви са те.

Проучванията по този въпрос във Великобритания показват, че не може да бъде определено кога точно е започнал въпросния процес, но за него със сигурност вече се знае, че е обхванал почти цяла Англия.Публикувани са, дори и исторически факти по въпроса, например един такъв случай е описан в кметската архива в някакво селище в Ирландия от 1874г. когато в продължение на няколко месеца, някои отвличал и обезобразявал овце, като през една нощ в същия район изчезнали 30 овце, които били намерени мъртви и обезобразени недалеч от фермата.Подобно нещо се случило и в град Ейвон - Англия през 1905 г.когато местен полицай на име Глосерстершир намерил два обезобразени трупа на крави и който категорично заявил, че звяр никога не може да направи такова нещо.

Как стоят нещата по този въпрос в други страни по света?Разбира се веднага с най-много и най-фрапиращи случаи от този род, на първо място излизат САЩ, където само за периода 1960 -1970 година са регистрирани повече от 10 000 обезобразявания на едър рогат добитък.Най-драматична, според статистиката била 1973 г. когато по скотовъдните ферми на цяла Америка преминала вълна от жесток мор, съпроводен с потресаващи обезобразявания и обрязвания на добитъка.От намерените животни най-често липсващите органи са вимето, генеталите, ноздрите, езиците, очните ябълки, утробите, жлезите с вътрешна секреция, напълно изцедена кръв и т.н.Като най-голям процент сред обезобразения добитък се пада на кравите. През 1974 година в щата Минесота било констатирано, че жертвите сред добитъка зачестяват след появата на НЛО.През 1975 г. бил отчетен безпрецедентен ръст на обезобразявания по над две трети от западните територии на САЩ.Количеството избит чрез зверско обезобразяване добитък нарастнал на няколко хиляди.

През 1979 г. тази вълна обхванала и Канада като в САЩ вълновите пикове на този жесток феномен са отбелязвани в почти всички щати на Америка като процеса продължава и до ден днешен. След един такъв пик на обезобразявания в райна на Британска Колумбия - Канада, през 2000г. там се състоя конференция, в която освен фермери и учени взеха участие и уфолози и специалисти по паранормални явления.Мнението на повечето от участниците в конференцията е, че тези жестокости се вършат от пришълците като се предполага, че те използват органите на животните за някакви биологични екперименти, както и за поддържане на живота на собствените си тела. Ако трябва да бъде даден пример, това е случаят, описан в американския вестник "Desert news" от 29 юли 1999 г.Статията е написана от Лесли Уайтинг и е със заглавие "Неотдавнашни необясними случаи с добитъка в щата Юта".

В статията е описан случай с един фермер от този щат, който открил обезобразения труп на своя породиста крава, печелила различни награди от различни представяния, провеждани по фермерска линия.

Животното било намерено извън фермата, близко до преминаващата на около 500 метра магистрала, с изключително прецизно изрязани око и част от едното ухо, без никакви следи от борба или от какъвто и да е друг насилващ фактор.По повод този случай Колм Келлегер - зам. директор на Националния институт за разследвания на подобни аномални ситуации в САЩ, направи заключението, че и този случай се отнася към стотиците други случаи на обезобразявания на животни, обявени като "класически" в тази страна, а именно: трупът на кравата е ориентиран в посока "север-юг", предните крака са подгънати под тялото на животното, а задните са изпънати и разкрачени назад и тази крава е била в напреднал стадий на бременност, а плода го няма, но плацентата е оставена и най-фрапирация факт - сърцето на животното, както и при други 16 случай моментално се разпадало при досег като перикарда останал невредим.Другата особеност е наличието на някаква синя органична материя, намерена при няколко животни, за която няма никакви обяснения какво представлява, нито пък как възниква... На изследователите на това явление започнало да им прави и друго впечатление, че както и при отвличанията на хора, така и при констатираните обезобразявания на животни присъстват черни вертолети без обозначителни знаци.Появата на тези вертолети са констатирани още през 1971 г. когато фермер от щата Колорадо вижда черен не маркиран хеликоптер да отнася 40 мъртви овце в неизвестна посока.През 1973 г. същите вертолети са засечени и в щата Мисури, където в полицейски рапорт е отбелязано, че са наблюдавани 41 черни вертолети, без обозначителни знаци да кръжат над няколко ферми.Малко по-късно бе направен и документалнен филм за жестоките обезобразявания на животните в САЩ от журналистката Линда Мултън Хау.От очевидци във филма се изброяват доста случаи, при които преди или след посегателствата върху животните се появяват въпросните черни хеликоптери и светещи НЛО.Наблюденията от страна на някои фермери показват, че нещастните животни някъде ги откарват с НЛО, където ги обработват - обезобразяват по описаните начини и след това ги връщат отново на местата, от където са взети.Като доказателство на тази констатация може да послужи и следния пример:
Дизайн :