Руската Ареа 51

На територията на Русия се намира една от най-активните "аномални" зони на планетата - Пермската "аномална" зона, от която непрекъснато пристига информация за най-невероятни случаи с НЛО. Там почти няма ден местните жители да не наблюдават всевъзможни неща в небето, предимно вечер.Повечето от документираните обекти са енергиини. Те извършват най-различни пируети и конфигурации на фона на нощното небе, констатирано е дори проявява на разумни харастеристики от страна на обектите, защото според очевидци, някои от светлинните кълба са кръжали просто над главите им и , като че ли са искали да им кажат нещо.

Има заснети и доста случаи на НЛО от техногенен вид, висящи посред бял ден над гр. Перм.Специалисти по НЛО наричат тази зона - "Руската зона 51", но разликата между двете е проста, американската е направена от хора, докато за руската никои не може да каже какво всъщност се намира там и за какво служи.

Смесеният руско-американски екип, пребивавал в зоната в началото на 2000-те години на двадесети век бил просто шокиран от чудесата там.Описани са направо фантастични истории.Членовете на екипа твърдят, че най-вече децата предпочитат да се занимават с тези чудеса, влизайки в контакт с ЕЛО / Енергиини летящи обекти /.

В екипа взел участие и рускияя изследовател Бачурин, автор на бестелъра "Обяснение на необяснимото".Той коментира случай с някакъв парализиран младеж, който просто отчаян от живота отишъл с чужда помощ в зоната, където помолил да бъде оставен за определено време. Когато близките му се върнали да го приберат, с изумление констатирали, че младежът го нямало в инвалидната количка.Намери ли го здрав и прав да се разхожда изумен из зоната.

В книгата си Бачурин посочва, че същия този младеж, по-късно бивайки в отлично здраве, се кандидатирал за космонавт.Бачурин описва и най-невероятни неща случили се предимно със скептици, присъствали в зоната като членове на смесената експедиция.Един от ЕЛО буквално зависнал над главите на трима от скептиците в групата, в резултат на което единят изпаднал в психически шок и по-късно приключил живота си със самоубийство.

Обектите в зоната доста често летят в група над полята около Перм, понякога кацат на земята и остават радиоактивни следи.Специалистите от експедицията са категорични, че този "изключително феноменален район" изисква сериозни изследвания.

По време на експедицията с прибори било констатирано само електромагнитни аномалии, както и радиационно излъчване в зоните на приземяване на обектите от техническо естество.Радиацията била в поносимите от човешкия организъм норми.Въпреки свръхчувствителните възможности на една част от приборите, те изобщо не реагирали на полевото въздеиствие от страна на ЕЛО върху зоната.Хората усещали само прилив на енергия, от която сечувствали много добре.

Заключението на екипа във връзка с енергийното въздействие върху тях, че то не е на електромагнитна основа.

Камерата, с която екипа работел, предимно нощно време е заснела това, което може да бъде наречено само с една дума - "потресаващо"!
Дизайн :