Войната в Иран

WAR KIDSС всеки изминал ден се приближаваме все повече и повече до предстоящата атака на САЩ (коалирана от Израел и Англия) срещу Иран. Но тази атака ще е съвсем не толкова безобидна както беше войната в Ирак, защото тук вече разполагаме с ядрен арсенал от двете страни на бойното поле.

По време на последната среща на президента Буш и премиера Шарон, са били представени фалшифицирани разузнавателни снимки на "ирански ядрени инсталации". Била е обсъдена и заклеймена като терористична, застрашителната иранска сила, голяма заплаха за едва 5 милионната израелска армия.

US is the same SHITПодготовката за войната е в ход от вече близо една година и тя се провежда тихо и почти незабележимо. Чрез дипломатически пътуваниия, бяха осигурени стратегическите военни бази на американската армия, сред които една от основните - в Азербейджан. В района на Персийския залив отново се засили присъствието на американския флот - три самолетоносача, съпровождани от атомни подводници. Израел от друга страна допълни своя военен арсенал с нови "умни бомби" и ракетите от типа BLU, които бяха използвани за първи път в Афганистан за унищожаване на бункери.

От другата страна, Иран, ще отговори с всички възможни средства на всяка една атака, включително и с балистични ракета срещу Израел и намиращите се в близост американски бази. Нещо, което ще доведе до автоматичното намесване на Русия, Китай и Европа в конфликта. Иран разполага със 66 милионна армия и много добра въздушна защита. В последно време модернизира и своята балистична ракета Сахаб 3 като я направи по-прецизна и увеличи обсега и на действие.

Иран е следващата цел. Това го знаем всички, въпросът е само - кога? Предстоят много, много тежки дни за човечеството от икономическа и от каквато и да е друга гледна точка. Светът е пред армагедон.
Дизайн :