Фарсът наречен демокрация - 1

А КОЙ СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ? – или защо демокрацията е един фарс.

ImageОт къде дойдоха мутрите? Кой създаде организираната престъпност в България? Как така и децата знаеха кои са престъпниците, а полицията и съдебната система не знаеха? И продължават да не знаят. Ако едно говедо се е разбесняло на центъра или в крайния квартал значи някой човек го е пуснал. В нашия случай това е властта. Но не фиктивната-тази, която ние избираме. А истинската – обединеният, частен, световен капитал. За обединеният световен капитал организираната престъпност е институция, апарат за репресий (по-удобен от полицията и армията) и за упражняване на незаконен бизнес.

И се получава така: 1. Незаконният бизнес съществува, за да има едрия капитал абсолютен монопол в този отрасъл. И печалбите са огромни. А полицията се грижи да чисти терена от нерегламентирана конкуренция. Лично съм бил свидетел на такъв момент. 2. Монопол на едрия капитал в легалния бизнес. Там мутрите взимаха рекет от нерегламентираната конкуренция в началото на българския преход. 3. Монопол на едрия капитал в политическата власт и държавно управление (вкл. медии). 4. Монопол в банковата система и монополно право за емитиране на фалшиви пари. Непрекъснатите инфлации се дължат точно на това.

Горното събрано ознaчава - сливане на всички възможни власти, монопол – мастодонт. Той обаче ясно се вижда. А ни обвиняват, че нямаме пазарна икономика. Целта на операцията е мастодонта да глътне всичко (на там вървят нещата) и останалите да се превърнат в безимотни селяни, т.е. роби. Капиталистите си мислят, че по тоя начин щe затвърдят статуквото и ще дойде `новият световен ред`. Терминът е на Хитлер. След Хитлер обаче имаше Нюрнбергски процес. Истинският Хитлер и тогава и сега е обединеният световен капитал и идеологията зад него (конституцията по която управлява). След падането на кумонизма този капитал започна да превзема България на абордаж. Западните държави няма защо да се превземат. Там нещата са уредени. Там е бърлогата на звяра. В бърлогата на звяра робите трябва да бъдат добре нахранени с “хляб” и зрелища,за да бъдат доволни (също като прасетата) и да смятат, че друго не съществува (потребителско общество). С подобни философии и други методи на зомбиране се обработват и робите извън бърлогата на звяра. Те няма да бъдат нахранени с “хляб”, а само със зрелища и мераци (казва се шоу на днешния жаргон). От тук идва и заблудата, че видите ли така е в белите държави, така трябва да стане и у нас. За да бъде обаче така в белите държави, в не белите трябва да има диктат и грабеж. Геополитиката е създадена от едрия капитал за да се занимава с подобни и други проблеми. Всеки който е в редовете на организираната престъпност е извън закона. И когато го хване полицията или го очисти някой негов колега си е за негова сметка. В малко по привилегировано положение са босовете на тая престъпност. Те дори получават американски паспорти. (А на България и дърпат ушите, че нее преборила престъпността. Абсурди от тоя род има много.) След такива поощрения си въобразяват естествено, че могат да финансират кампанията на някои американски президент. Или че карат влака. Докато ги очистят обаче. Но едрият капитал се отнася така със своите марионетки – мародери и диктатори по принцип, а не по изключение. При това от векове (революциите изяждат децата си). Закони, които да пречат на всичко това няма, защото заедно с конституционното право на народа, че уж бил върховен суверен и избирал властта, паралелно съществува и едрият капитал. А какво ще стане с България, когато пиратите превземат всичко? Дали е предвидено да сме част от бърлогата, по-не бърлогата или останалите? Не знам. Знае ли овцата какво и мисли касапина? Но си мисля, че едрият капитал няма да може да задържи властта. Тая система е прогнила. Гнилият капитализъм наистина е гнил. След всичко, което казах някои ще ме нарочат за комунист. Тази дума ще бъде клише в случая. Защото не може хем да искаме пазарна икономика и демокрация, хем да имаме монопол – мастодонт на мафията. Нещата са точно такива, каквито ви ги обясняват “свободните” и “независими” медии, само че, обърнати обратно.

Тогава сред народа се понесъл един шепот: “Царят е гол!”. После го казали гласно. И царят избягал.
Дизайн :