План "Б" - Паника и страх

В момента сме свидетели на една много добре разигравана пиеса от страна на ЦРУ и Моссад. Гърмят се бомби из лондонското метро, стрелят се и се задържат заподозрени "терористи" из лондонските улици, в Египет преди няколко часа се взривиха три коли и пак има невинни жертви, които по стечение на обсотятелствата се оказват на неправилното място в неправилния час.

ImageТози път обаче операцията е много по-умно замислена от предишния път. Този път Бушончетата и неговите малки Бушоленца изчакват. Изчакват докато света не писне и не каже сам - НАПРАВЕТЕ НЕЩО. Тогава, когато светът е достатъчно потероризиран и психически неуравновесен и тогава когато светът (говоря за неарабският свят) възприема всеки арабин за потенциален терорист - батковците Бушончета и Бушоленца ще заемат стартова позиция и ще изтребят по-голямата част от арабското население на Земята със своите свръх модерни ОРЪЖИЯ, а другата част ще зомбират, ще подкупят, ще превърнат в свои роби и ще ги обявят за строители на демокрацията. КОЛКО ХИТРО Батета.... ама и този път ви разкрихме дяволския план. Насаждайте страх у народа, психясвайте го, гърмете бомби, пуснете марионетките си, по които добрите ченгета да стрелят из улиците и когато постигнете целта си дано силен вятър ви издуха от върха, на който сте се изкачали и на, който не е трябвало въобще да стъпвате.

ImageНа вас, които четете това, само искам да кажа да не позволявате медиите да ви промиват мозъците. Медиите са най-голямото оръжие на архитектите на този план и на плана за Новият Световен Ред. Поставената цел е ясна и очевидна - опитват се да насадят страх у всеки един от вас, да ви прекършат и да ви накарат да поискате от тях да бъде направено нещо и когато това стане вие ще сте вече техни роби. Не нови лични карти с RFID чипове, не камери по улиците и градския транспорт, ами не знам какво. За всеки случай гледайте филма ЕКВИЛИБРИУМ (Equilibrium), така ще разберете каква е крайната цел ако все още не можете да я осъзнаете.
Дизайн :