Електричният електрически спортен автомобил

Видях бъдещето и то е 4 колела, електрически мотор и се движи като вятъра. Бъдещето е боядисано в ярко червено, направено е от въглеродни нишки и се захранва от 6831 презареждащи се литиево-йонни батерии. Бъдещето има максимална скорост от почти 130 мили в час и висока ефективност по отношение на горивото. Можете ли да се сетите за нещо без резервоар и ДВГ с разход 1 цент на миля? Бъдещето може да измине до 250 мили с едно презареждане с електричество.

О, щях да забравя, бъдещето също ускорява от 0 до 60 мили в час за 4 секунди и ви залепва за облегалката много по-силно отколкото сте свикнали. Включете на първа, дръжте си шапките и очилата защото потегляме. Карах бъдещето, неговото име е Tesla Roadster и право да ви кажа направо е невероятно.

Карал съм Ауди-та с пълна газ по магистралата, както и Ламборджинита на състезателна писта, Дукати през планините до Болоня, Италия. Веднъж ме возиха в един ретро Мерцедес Бенц SL Gullwing от 1950г, с който летяхме по магистралата на тихоокеанското крайбрежие с 125 мили в час. Всички крещяхме, а океана гърмеше покрай нас. Но, след като карах тази Тесла изпълвайки почти докрай скоростометъра на Caribbean Road в Сънивейл, вече съм с тотално променено виждане. Казвам ви, направо съм разбит.

От Джон Алън Гузик: www.yahoo.com

Снимки: Yahoo.Com

Дизайн :