Неудобната истина: Слънцето варира в своята интензивност

Неудобната истина: Слънцето варира в своята интензивност

( статия на Zuerrnnovahh-Starr Livingstone от 20 януари 2008

http://educate-yourself.org/zsl/inconvenienttruth20jan08.shtml )

превод: ultrafutur


 

 

През последните 20 дена не се наблюдават петна по Слънцето ( 1 - 20  януари 2008 ). Ултравиолетовата радиация е спаднала до екстремно ниски нива, и са се отворили коронни дупки, изпращащи високи нива на слънчев вятър, правейки аурора бореалис ( Северното сияние ) по-ярко отвсякога. Същевременно, Сибир страда от ледена прегръдка, и за няколко седмици Канада може да стане най-студена от десетилетия насам. Глобално затопляне..?

 

 

  

     

       На някои от „подобните на хокеен стик"  графики за температурите, Глобалното затопляне, и т.н., не отбелязват драстичното застудяване ( т.нар. „Малък ледников период – между 1650 и 1720 г., когато са били наблюдавани слънчевите петна, и Европа страдала от рпродължителна люта зима . За няколко години след това не е имало истинско лято. Векът на европейските колонизации на много места може би е бил съпроводен с тотален глад.

Също липсващ в графите е периодът на глобалното затопляне от 900 до 1400 г., когато Гренландия е била зелена, и трева покривала цяла Монголия. Било е далеч по-топло, отколкото е днес, когато говорим за емисии въглероден двуокис, оловни и други тежки изпарения, и прочее причини за затопляне, повишаване на температурите..

Преди това – падането на Римската империя, по време на студа от 400 до 800 г. Река Дунав тогава замръзва, и изгладнелите племена от Севера нахлуват по леда, съкрушавайки лесно легионерските гарнизони на южния бряг. Саксонците не са имали необходимите средства да продължат, и да стигнат до слънчевото Средиземноморие, и затова нахлули и се заселили в Англия. Вълна след вълна северноевропейци населили юга. Хуните вече били започнали да се изтеглят от студените степи на Русия 50 години по-рано... Рим пропаднал най-вече благодарение на промените в климата. Скандинавците, които оцелели, били рибари и животновъди..

Китайците решили да се защитят от тези вълни изселници, построявайки Великата китайска стена – целта й е била да блокира достъпа на гладуващите тълпи от „бежанци”...

Преди 2000 години, Брахманите завладели Индия от север. Техният санскритски език, е много свързан с руския. Повечето брахмански фамилии могат да проследят корените на родословието си чак до 3500 години назад – към степите на Русия. Ведите най-вероятно са писани по поречието на Волга, а не на Ганг...

Защо тази Неудобна истина бива потискана и скривана от историята..? Когато Галилей вижда за пръв път слънчевите петна, Ватиканът се опита да прикрие откритието. Няколко години по-късно, сякаш по папски декрет, в период от близо 70 години не се наблюдават никакви слънчеви петна, и когато Темза замръзва всяка зима, защо въпреки всичко това връзката между Слънцето и климата на Земята бива упорито премахната от историческите анали..?

През 1666 чумата удря Лондон. Бива изградена стена от огромни огнища, за да предпази  града от пълчищата плъхове, пълни с бълхи, които на свой ред разпространяват болестта. Промените в климата накарали лондончани да се сврат в къщите си при нечовешки условия на живот.. Плъховете усещали лесно топлината на домовете, и така студът докарал идеални условия за развитие на чумата.

По времето на император Юстиниян ( 527-565 г. ), чумата удря Константинопол, също така доведена от невиждания студ по онова време.

Ако управниците на Европа и други земи притежават тази информация от векове, то потискането на нейното разпространение е политически мотивирано. Ако Рим пропада под натиска на тълпи, нахлуващи от замръзналия Север, то всяка управляваща група може да бъде обект на промяна, под влияние на климатичните промени на Земята. Страхът и алчността са истинските причини за изтриването на тази информация от библиотеките...

Дали планът на Илюминати за Едно Световно Правителство, не е воден от същия страх от глобална промяна в климата..? Дали тяхната ненаситност не е компенсаторен механизъм за травмата от евентуален глад, чума или загуба на политически контрол...?

Thomas Robert Malthus (1766 - 1834) е роден тъкмо в края на малката Ледена епоха и е могъл да говори с хора, по-големи от него, за тяхното детство, когато са си играли с други деца по замръзналата Темза. По късно той става архиепископ, и получава достъп до старите църковни летописи. През 1805 става професор по политическа икономика в Източноиндийския университет в Хейлибъри, и се докосва до историята на Древна Индия. Оттам научава и за бързото преселение и разгръщане на монголите, по времето, когато гъста трева покривала пустинята Гоби, и обратното им  бягство към Централна Азия, когато вече нямало достатъчно трева за прехраната на малките им бързи кончета. Malthus пише, че бързото увеличаване на населението е голям проблем за всяка територия, тъй като малко след това земята става неспособна да удовлетвори бързо нарастналите нужди.

През 1900, когато населението на планетата вече превишава 1.5 милиарда, европейските ръководители започват план за редуциране на населението. Ние знаем този план с името Първа Световна Война. Но тъй като тази война не успява да редуцира достатъчно хора, се създават основи за Втората Световна Война. Илюминати продължават и досега своите планове за забавяне растежа на населението, във всякакъв смисъл на думата... Хората са проблем – така че – да ги премахнем !

В момента населението на Земята превишава 7 милиарда души, и контролът над климата става основен приоритет. Глобалното затопляне намира все нови и нови „виновници” – CO2 емисиите, автомобилите, петролната индустрия. Никой обаче не споменава за слънчевата активност...

Морис Стронг – канадския „номер едно” член на NWO, оглави подписването в Монреал през 1972, на протоколите за намаляване на хлоро-флуоро-въглеродите (фреоните) във въздуха. Той още тогава се опита да хвърли вината за увеличения UV-фон на планетата, върху „дупките в озона”, причинени от фреоните, без дори да спомене увеличената активност на слънчевите петна. От днес по плажовете в Австралия ще има по-малко слънчеви изгаряния, но не заради успешно взетите мерки за намаляване на CFC емисии във въздуха, а просто поради липсата на слънчеви петна... 

Морис Стронг застана също така и зад Споразуменията от Киото и Рио. По този начин парадигмата бива изградена здраво и непоклатимо...

Филмът на Ал Гор "An Inconvenient Truth" се вписва идеално в тази парадигма. Настоящето ( да се надяваме - кратко ) изчезване на слънчевите петна, навярно ще принуди хората да разберат лъжите, измайсторени от Стронг и Гор.. 

Циклите на слънчева активност не са изначално предзададени. „Термостатът” на Слънцето може да бъде настройван по-ниско и по-високо, от разумните съзнания, които го владеят и населяват. Този цикъл на затопляне е планиран отдавна, и може да продължи неопределено дълго време – колкото е нужно. Настоящата енергия на Слънцето се предава през 5-измерен канал от Галактическия център. NWO не могат да установят контрол над този канал, защото нямат сила нито над него, нито над планетата Земя. Голямото Съзнание на Земята-майка противодейства на техните планове на всички нива..

 Времевите периоди на глобално затопляне и застудяване са подробно описани и изчислени в Календара на маите.

Тези глобални жеги и студове са предотвратили осъществяването на повечето диаболични стратегии за установяване на глобален контрол над Земята за поне хилядолетие..

В момента, в който група главатари, служещи единствено на себе си, установят хегемония някъде по Земята, започва и пътят на тяхното унищожение.  Да се надяваме, че този век ще възвести тяхното окончателно премахване...

 

 

 

Дизайн :