2006 година

Кръвопролития, епидемия от птичи грип и разрушителни земетресения ни очакват през 2006 г. Много от досегашните прогнози на Аш-Шарани се сбъднаха

2006 предсказания През 2006 г. американският президент Джордж Буш ще бъде убит, израелският премиер Ариел Шарон ще остане в инвалидна количка, а светът ще узнае, че терористичните актове от 11 септември в САЩ са били организирани от израелските тайни служби МОСАД и американското разузнаване. Това са част от предсказанията за новата година, които известният тунизийски астролог Хасан аш-Шарани направи в края на декември м.г. за телевизия "Ал Арабия".

 Аш-Шарани е заместник шеф на световната асоциация на астролозите и е един от най-известните предсказатели в света. Сред точните му "попадения" са гибелта на принцеса Даяна в автомобилна катастрофа, смъртта на израелския премиер Ицхак Рабин, кончината на Ясер Арафат и началото на втората война в Персийския залив.

"Настъпващата 2006 г. ще бъде много тежка", прогнозира Аш-Шарани. "Кръвопролитията в много райони на земното кълбо ще продължат. В Ирак ще има терористични нападения, а в едно от тях наведнъж ще загинат стотици американски войници. В допълнение ще има терористичен акт в някой от крайбрежните градове на САЩ и американските граждани ще заставят правителството си да обяви изтеглянето на войниците си от Ирак".

Хасан аш-Шарани предсказа покушение срещу Буш през 2005 г., но тогава не уточни дали то ще бъде успешно. Сега обаче астрологът е категоричен: "Звездите ясно го показваха. Но през 2005 г. Сатурн влезе в съзведието Рак, а през 2006 г. това няма да го има и Буш със сигурност ще бъде убит". Тунизийският астролог предсказва още едно важно събитие, което според него ще се случи през 2006 г. Той твърди, че целият свят ще узнае, че терористичните нападения от 11 септември 2001 г. в Ню Йорк и Вашингтон са били организирани от израелските тайни служби МОСАД. "Всички световни средства за масова информация ще разпространят, че терористичните актове са планирани от американското и израелското разузнаване", категоричен е астрологът. Според него, това съобщение ще потресе световното обществено мнение и ще лиши поддръжниците на "световната борба с тероризма" от главния им аргумент.

Недоверието към американската администрация ще се изостри и в крайна сметка ще кулминира с основното събитие на годината - успешно покушение срещу президента Буш". Смъртта на американския президент не е единствената гибел, която с пълна увереност прогнозира тунизийският астролог. Според него, до края на годината тежка болест ще отнеме живота на бившия иракски президент Саддам Хюсеин. "Израелският премиер Ариел Шарон ще остане в инвалидна количка, а този, който ще го смени напролет, ще пролее много кръв", предсказва Аш-Шарани.

Основавайки се на разположението на небесните светила, Аш-Шарани предупреждава за епидемии и природни бедствия, които очакват човечеството през 2006 г. "Епидемията от птичи грип ще се разпространи в много страни, а в Китай, Япония, Иран и Турция ще има разрушителни земетресения".
Много от нещата, които Аш-Шарани предсказа през миналата година се сбъднаха с аптекарска точност - кървавите атентати в Лондон, кончината на папа Йоан-Павел Втори, смъртта на саудитския крал Фахд. Сред реализираните му прогнози бяха и политическите промени в Египет и силното представяне на "Мюсюлмански братя" на парламентарните избори в страната.

Източник: Монитор
Дизайн :